I don't feel like danceing ^^

Jag snackar strunt om allting runt omkring, som om du inte inte betydde någonting
men vem är det som jag tänker på om natten då jag vakar? Idiot!

Jaha, här igen och snackar om inget. mitt innehålls lösa liv som jag så väl önskade vara ett äventyr!.
Vad har hänt sen sisst? jo det har gått ett par dagar. Då jag varit på en stockholms resa och så är jag ny kommen från S.
en fantastisk dag! skönt att bara vara ibland. efter skolan så hängde jag på paret S & O. sen träffade vi S. Mamma, förtjusande! hoppas jag inte gav helt fel intryck av att vara en svart-rockar-ligist. Hon bjöd mig på mat *pinsamt* men det va gott som tusan, men är det inte gott för 130 kr så e det fan illa! sen gick vi och fikade, det betala jag själv så 40 kr blev min utgift. sen gick vi affärer, slutade med HM till dom stängde, jga blev förälskad i en grönkapp/jacka! S. sa detsutom att jag va fin! grön e kanske min nya färg, bättre än svart? knappast men en bra bit på vägen ut. 
Planerat in skansen på lördag oxå. kanske kan få mig att ändra syn på julen? se det som en puttignuttigsöttfirande? Man kan ju faktist hoppas. Eller så kanske jag e bara tönt och vill vara "unik"?. fan av patetisk isåfall. Jag vill inte ljuga för mig själv. Jag övertygar faktist mig själv när jag argumenterar ibland... 
Paradis O. bler det alltså till helgen, men det bekymrar mig att jag inte får tag i M. Han bara försvinner. jag har försökt nå honom genom sms. men icke!. 
Tur att jag har några som drar upp mig ur skiten ibland. Vill inte hamna där trots jag är svart... 

En party dag är snart över och jag sitter vid msn, som vanligt. mitt sätt att slappna av. Jag är ju trots allt msn/lunar/helgon-beroende. känns sjukt! 
  
Aja, take care
//R

back from the dream land!

Nu är det söndag, ångest laddad söndag som alltid...
Jag kom just hemfrån min favorit lisa. Hon e fan bäst! vi behöver inte prata vi förstår ändå. vi behöver inte argumentera och inte heller le för att förstå den andra.
Hon blev nöjd med presenterna trots att den fina tändaren inte fungera =(
Marika jag och lisa bakadeden godaste tårtan! mmmm.. Hallon e bäst^^
Jag dekorera så fint:D spretsade "LISA" och bildade ett hjärta av gelléhallon:D
Kvällen flöt fram som en stormig flod. vi rökte vattenpipa hur länge som helst. emn den krongla mer är vi rökteså va la ner det efter ett  par timmar:P men musiken höll vårat humör uppe. Musiken som ajg gav lisa när hon fylde 14 fungerar fortfarande.dne e så jävla klockren.
Vi spelade också tv-spel typ hela eftermiddagen. "lilla kyklingen" fan va kul det va!
JA, jag vet lisa. jag e nörd! ;)
kvällen så såg vi på tv,eller rättar e sagt såkolla vi på "Nile city, 105,6" Så jävla bra!
fast Marika va tvungen att dra iväg innan det tog slut. så jag somnade på avsnitt sex och vakna när det tog slut. då kom jag o lisen fram till at tbäst vi sover. fastdetkändes lite tidigt. halv tolv kröp vi ner i sängen. men inte fan somna vi. klockan halv två gick vi in i huset och tog en natt macka. sen halv fyra så somnade vi äntligen. vi pratde oavbrutet. så jävla skönt! jag har saknat henne till MAX!

Fredagen, så drog jag till stockholm efter skolan. där vänta mickepicke och Lisen. kul kul attträffa dom.så där i stockholm sprang vi runt i tre timmar till vi hoppa på bussen och terrorisera alla resinärer med vårat vulgära samtal. hur alla har sex med varandra. och så vidare...

åhhh. nu sjönk mitt humör pga ett jävla SMS, hatar den funktionen.
Va e det för fel på mig?!

Tack lisa för du finns. Du e fan mig den bästa!
/R


Mattematik är min grej^^

back to normal. kanske det?. jag är iaf fortfarande glad men inte sådär att jag svävar på moln.
Imorgon ska jag träffa min Lisen och pikke. Kul Kul!!

Dagens planer sprack när M. gått och blivit sjuk och inte kom till mig. =( men han får jag klara mig utan till på måndag. då jag träffar honom igen:D saknar.
 
dock så har jag tänkt mera på en klass"kamrat" iskolan under eftermiddagen. tänk hur folk egentligen behandlar den. det är fel. Aldrig har mobbning varit så öppet utan att folk gör någe. stackars stackars. men av fan ska jag göra? jag är aldrig "den" som hjälper andra. jag föraktar ju "kamrat"stödjare. :/

eftersom inte besöket kom idag så fick jag mycket tid till matematik uppgiften som jag tillslut löste med hjälp av Paradis O. och Systra mi. :D thanks!
nu känns allt lugnt. har fixat klart allt jag måste ha fixat innan helgen. och idrotten imorgon blir en promenad. så ajg slipper ha med idrottskläder. soft.

Jag faktist verkligen avskyr idrott.

btw, jag håller på att läser en bok. eller igentligen tre. men just nu "pojken som kallades det" visst. den är fruktansvärd. men Aldeles för överdriven! helt klart att den inte tilltalar mig. känns mera att jga tar avstånd från den. den är inte verklig. Ingen skulle klara av att göra sina syslor morgon till kväll utan att äta något på 10 dagar. man klarar ju högst 4 dagar utan mat. och knappt vatten heller. och utan vatten i tre dagar så dör man. 
sjukt. men snart är den slut och jag funderar på om ajg verkligen ska läsa fortsättningarna...:/

Ronja har ont i magen, kan det var för jag åt den tre dagar gamla fisken eller för jag åt de tre dagar gammla brödet hemma hos S i morse. ja faktist, jag sov över hos S inatt. Nu vart ni avis va?;)
tur at thon tar hand om mig och gör mi till en liten plugghäst;D

/R

Tisdagar är inte min grej^^,

en låååång dag. men förvånande bra. jag fick sova ut inatt så dagen började bra. jag var posetiv och sprang runt och lånade böker, känns som jag behöver lite annat än filosofi kurs för tillfället. boken tilltallade mig så extremt, kändes som den var skriven till mig på ett nytt och effektivt sätt. Massa artiklar och jag har nu förståt att det är en arbetar bok. den är rolig på ett sätt jag förstår, dock inte mina "vänner":/
 och så lånade jag boken "pojken som kallades det" var äntligen på tiden. den läser man ut fort I think, den var tunn:)
Jag var posetiv hela dagen tillochmed över lunchen då det var vidrig mat, Suprise! men sällskapet drog upp, tur att jag har min slim S. Vi reflektera över sex-filmen vi såg under svenska lektionen, ännu ett skäl till Jeppe att klaga på våran sex fixerade lärare:/
såg också den mystiska killen utan skägg på halsen, mkt välklädd idag. synd att jag inte tog tillfället att säga det till honom. Jag är så feg!
Jag är också dum, ångrade hur mkt som helst idag att jag är så knslig och vänder på komplimanger så jag tolkar dom som fruktansvärd kritik. Förlåt M. jag vet att du vill bara väl. 
och har dock fått klart för mig att det inte blir någe ludvika, riktigt synd. va händer då nästa helg? 

Kanske borde hetsa ner? jag har ju faktist tre år kvar här. eller ja snart är det bara 2,5 kvar. känns skönt. hoppas verkligen jag o slim S. forsätter gå i samma klass. hon lyser upp min dag. jag vill bara krama  henne och säga att hon är bra. trots jag är sur så försöker jag:)

Idag har jag åter igen tillbringat många timmar med min hyresvärd. skönt att fly till en annan generation där man inte måste vara glad och prata hela tiden. 

imorgon hoppas jag att det blir trevligt och så lite skitsnack som möjligt. men det e jävligt svårt när det är så många idioter där ute. jag vill inte men ändå så tycker jag illa om folk.

Jag har verkligen förändrats. blivit det motsatta från förut. förut av jag stark och var ensam. nu e jag känslig och vill alltid ah sällskap. förr var jag naiv och nu är jag sur på alla för jag märker hur saker är. Nu är jag öppen om saker och ting. men det största är nog att min bubbla har försvunnit. på ett skrämmande sätt.
Min hyresvärd gav mig mat idag iaf. super snällt!

/R

Måste "allt" vara simpelt?

tjoho, dagen har funkat förutom den lilla incidenten på radio-tv lektionen. maten var fruktansvärd. kort och åter korv!
helgen har också funkat okej. LM hängde inte med till storstan och inte träffa man dans-M. men paradis oskar såg man mycket till. och den förtjusande M. tillbringa denna natt här mellan söndag-måndag. skönt att ha någon som faktist är varmare än mig när man sover. jag som hatar att frysa.
allt har börjat gått tillbaka till det vanliga, jag är lika sur som vanligt och blir inte glad över små sakerna. allt är så jävla enkelt. alla köp, alla relationer.
mitt lyckous har försunnit, tur att jag har uppskattat det en stund iaf.
jag vet inte ens längre om jag vill ha dig här.

skolan går på, jag fick mitt anfall imorse när E. beskrev hur en viss person svor aldeles för mkt. känndes som att bara hon o jag fatta. det va fan riktigt kul.
o så får jag mina anfall på flickan med händerna i armhålorna. va vill hon man ska svara när dom vägrar splitras o tar den svagaste o sätter in i en grupp o hon frågar omd et är okej. ska man säga när blir det dampet. sjukt. och så fick hon ju hela klassen med sig. manupulativa idioter är farliga, se bara på Hitler.

Konstigt at tne barnfilm har tilltallat mig så mkt som just "high school musical" har gjort. det är ju skrämmande! Jag vet att den är för sentimental och för FIN för mig. en sådan story händer inte. men så ser man små saker och karaktärer som faktist finns. det e skrämmande hur jävla lik en flicka i filmen är en flicka i verkligheten, en flicka som gjort sig hörd genom hela högstadiet. hennes namn är Sääw...en spottande figur.

Känns skönt att ta mig hem till skogarna i helgen, saknar L. så fruktansvärt mkt. och om det nu inte skulle bli så att jga åker hem så skulle jag flytt till stockholm igen, ajg kanske inte skulle vara välkommen men man kan väl iaf hoppas på att M. vill ha mig hos sig.?
iofs så skulle jag vara rädd för hans vänner. men sånt får man väl ta?:/

/R


en fläng *slå mot huvet* dag.

En flum dag om inte annat. nästan som "flomm flomm filmen". skoldagen gick fort för jag lever som i ett så kallat lyckorus, kan vara för pojken som var här igår eller så är det bara någe jag fått i mig. Vem har försökt drogat mej?!!! (tre utropstecken)*lipa*

jag började med matte med samma sak som v redan gått igenom igår och jag KAN det:D
Sen blev det lunch. gick att äta men int evare gott med fisken.
sen blev det mediekomunikation och där fick vi reda på att Mogge har fått en liten Max. :D grattis grattis.
Sen blev det litet hål då jag o S. satt och sjöng och löste suduko *N3rd* sen kom även L-M och gjorde oss sällskap. då bestämde vi att hon skulle med hem till mig efter skolan.
Sen blev det engelska, jag klara mig rätt bra. vi snacka engelska hela lektionen! as kul, och inte kunde jag sluta när vi gick till bussen heller. sen så fick vi trängas på den jätte fulla bussen.

men så kom vi hem, jag och L-M. tänk at thon är så lik mig. först kolla vi in filmerna jag ladda hem. dock så va spiderman 3 en helt annan film, nämligen en p-rulle till min stora besvikelse, jag som ville se Venom!!!
sen kolla vi in lite kort på mig, *egenkär* och sedan gav vi oss att låta kaffet rädda oss och så tog vi en macka med choklad och ost i min smörgåsgrill. när vi snackat i hur många timmar som helst så kom det förtjusande paret S+O. som jag då också bjöd på ett litet mellan mål. vi hade ju redan bestämt att dom skulle komma tidigare idag så det var inte riktigt en suprise.
vi snacka i några timmar och sen så satte vi igong filmen, den av helt okej dock den kinesiska undertexten. han dock inte se klart den först dom av tvungen att dra för att hinna med alla bussar hem osv. men fan av kul vi hade. skrattat och skrattat ännu mer. kul att det är så avslppnat mellan oss girls + O ;)

Imorgon bär det av till stockholm, men dom tre vännerna och O. helt klart kul, men dock så blev dejten inställd med dans-M. synd...
och inte blir det nogon dejt med bruno heller:P trots han har en jäkla fest på lördag och jag är bjuden.

Varför kan man bara inte frysa tiden ibland? så man hinner känna efter... fast iofs så är det nog bra att inte känna efter, alltid hittar man väl något fel!

Jag börjar tro att min anonyma läsare är min mor, men det är dock bara en gissning. :/

I miss u.
Knappast så innehållsrik blogg:/ jag borde kanske inte blogga? men det är fan MIN blogg.
/R


:S

det här var en fin dag. den 15 november ska man lägga på minnet. den dagen jag åkte buss med MASSA barns om skrek och slogs, sen matte med min nyfunna vän H. och sedan lunch som var äcklig trots oddsen skulle vara bra (det var ju trots allt tortiljas), sen vart det mediekomunikation (vi hade en vikarie efter som våran kära lärare var på sjukuset för att få barn). hoppas honom all lycka:) sen utan håltimma så blev det engelska, suck. det måste nog ändå vara det trista som finns för jasg suger verkligen på det. tur att jag var bland dom första som skrev på tavlanoch slapp komentaren från J. "att man INTE kan engelska *hån*"
sen drog man tills tan för at tvänta in tåget som förtjusande M. var med på. min dejt för dagen. jag hänge med emelie och skulle hämta biljetter till bion hon och hennes mor skulle gå på. men det var stngt och öppnade fem, så hon hängde med o hämta M. och sen drog vi runt lite. gick till Mcdonalds, gick och tog kort på någe "mac-hus", vi satt på max och hängde, vi gick och hämtade biljätterna och kom fram till att jag o M. skulle skippa bion och där lämna vi Emelie och tog oss till min buss som tog oss hem hit. och här va det myspys och så såg vi en film och drack kaffe.
sedan flöt kvällen på och klockan halv elva så tog vi bussen ner till stan o så tog han tåget hem tio över elva. och jag tog bussen hem igen halv tolv. och här sitter jag. 
En hel dag utan godis. ska verkligen försöka vara utan det!

Och jo du petra, jag ska till Ludvika för att hälsa på två stycken pojkar, jag ska åka med en vän, L-M. hon är en pärla! var inte orolig. och till den anonyma, ja det var endast en dröm, ingen verklighet i det. 

bestämde också idag att jag och emelie ska ha ett O.C maraton, känns underbart! skönt att hitta någon som står ut emd ens tjat om OC. haha;) och så skulle kanske M. vara med:)

Jag längar så mkt till fredag så det inte sant. fredag ska jag tillbringa med sussie och hennes pojk och sedan träffa den ståtliga ofilosofiska M. och sedan tillbringa resten av tiden till M.s besvikelse med paradis O. 
Ja det låter som ett hippienamn, men han ju en liten sådan ibland:) och han är bara MIN. 
 
jag känner mig lite hungrig, hur ska jag klara av att somna? elelr så är ajg i ett lyckorus som inte tar slut, hur ska jag då somna? Varför mår jag bra nu? jag är inte värd det. det är NI som ska må bra!

/R

lyckorus, förtvivlan

Jag är nu på topp för denna fruktansvärda hösten som gripit tag om oss alla. Jag personligen har varit i djupare svackor än just idag, just denna period. men det tar hårt imot att se Alla mina nära o kära dras ner. Jag kan knappast säga till dom mera än att det komemr bli bra, men jag själv vet att mna inte orkar vänta.
dock för mig är detta en bra dag, trots min favorit S, mådde dåligt och gick hem dejten blev inställd. den blir istället imorgon, I think.
Han hade dock en charmerande kommentar till mig

-Sitter å pluggar
-och va vad det, inte sitta vid msn då?

-Ne men om jag loggar ut från msn så kommer jag ju få ronjj abstinens

och på bussen så satt dom två männen mänen och pratade, trodde dock inte att jga hörde med tanke på att jag hade mina stora hörlurar på mig. dom satt och kommentera hur söt JAG var. kändes fint^^
Jag vet att jag borde bli glad över att folk tycker jag är söt, men jag vill dock vara mera än just söt.

Jag borde faktist plugga matte, kommit in på saker jag aldrig lärt mig helt så det här är inte sprutande lätt som det brukar vara, känns konstigt.

Dessutom så har jag pratat med förtjusande L-M som nu ska föröska få pojkarna att hämta oss:D men har vi även fått en tredje som e på att dra till ludvika? jag vill inte.

åhhh jag e också glad över att jag inte kommer missa O.C längre som nu varit ett avslutat kapitel för mig för jag inte har femman länge>.< 
Men min klasskamrat tog åt sig att spela in varje avsnitt åt mig. guld värd åt henne, känner då att jag måste bjuda tillbaka, tycker inte om den känslan att man MÅSTE fast om man inte vill.

men så hände också det "hämska" att internet försvann igår. nog tokig blev man då. och hela natten drömde jag mardrömmar. jag vaknade med ett ryck och fick panik att jag va tvungen att skicka ett meddelande att det inte alls va meningen att dra så där och hör o häpna fungerade internet igen. och efter det så vakna jag två timmar senare lite bättre till mods och så drog ajg iväg till skolan, det är facinerade på avd amn tänker på när man verkligen inte måste. den halvtimman det tar för mig till skolan hinner man gå igenom ganska mkt. 

(8)"holken är härsken och bärsen är väck. ojojoj va det brinner i glennes häck.Han bankar på porten till konsum på orten, släpp in mig din skit fule expidit"(8)

/R

 


The Dream

historien tog vid ute i skogen, där jag satt på en mopen, stor som en motorcykel. jag vet int om den avr trasig eller omajg bara rädd en hög fart. för jag hade ingen gas på. jag tog mig fram genom att använda fötterna och dra mig fram, fast Han var ju såklart bakom mig och tryckte på. han tryckte på mig p rumpan istället för på moped, det förstog jag aldrig anledningen till. men efter som vägen i skogen gikc verkligen som en berg-ochdalbana så behövde jag en viss hjälp.
Till slut kom vi till en för brant backe och jag var för generad att låta honom trycka på mera så jag for sakta tillbaka för backen, han blev en aning upprörd och förvånad över att jga släpte på "gasen" men sen brydde vi oss inte mer om det efter som vi plötsligt hamnade i ett ödsligt hus, säkert i samma skog. men där fanns också min bror han hans trolovade. förvånande var han mycket trevlig och glad över att träffa mig. han gav mig inte direkt komplimanger men snälla blickar och fråga alltid innan han gjorde något.
han satt i en fotölj och trolovade stog vid fönstret coh medans jag o Han underhöll oss bredvid sängen, på golvet. men så plötsligt ringde det på broders telefon. och gissa vem det va. jo Albin. jag suckade och broder frågade snällt om han inte skulle svara?. jag svarade med god min, det e klart han ska men jag reste mig från golvet och tog mig ut från rummet till hallen där endast ett stort fönster och en trappa som ledde ner till undervåningen fanns. jag hörde tassande steg bakom mig och fick se att Han följt efter  mig.
Jag stälde mig vid fönstret och såg ut. han lade armarna runt mig och kysste mig i nacken och fråga vad som var fel. sen efter det började det djupa samtalet mellan honom och mig. jag minns inte riktigt vad som sades men avståndet kom iaf på tal. emn alltig jga sa hade han ett mot argument på och svarade att kärleken fanns, så det skulle int ebli några problem.

Efter det vaknaed jag. Förstår inte vad drömmen vill säga. men något måste det vara eftersom jag minns den så väl. jag minns doften, jag minns hur allt såg ut.
denna Han  minns jag tyvärr inte namnet på. men ajg vet precis hur han ser ut. jag har träffat honom. han är från tågstaden Hallsberg. Han är en olydig pojk med hål i läppen, svart långt hår som ligger över ögonen och så hänger han ihop med dom "coola" som dricker sig fulla och strular runder varje helg. Jag skulle nog inte heller berätta namnet även fast jag nu vet det.

Har just studerat barn filmen "high school musical" för typ tredje gången denna helg, i brist på annat. men den facinerar mig. den har en glans där man bara vill gråta som får en att skratta. den har karaktärer som faktist finns på riktigt. tänker särskilt på en från min förra skola, henne alla skratta åt när hon uppträdde. tillochmed jag. hon som var så jävla posetiv och trevlig. som alltd ställde upp på musikaler som jul avslutningar som lucia. hon som gick fram till folks om satt ensamma i cafeterian. Hon som fick in för sin idrott till tusen. hon som man bara ville spy sin galla över. Hon som flyttat till falun för att få den perfekta utbildningen. hon som alltid syndes och hördes. hon var med i tidningen jämt. jämt hade hon gjort något. om ett repotage kom från skolan var hon med, trots det fanns 500 andra elever att välja sätta en bild på. hon som var översmikad så man såg brunkrämens avslutskant. Nog om henne.

/R


Lättnad.

Det e fan sjuk, det va ju för ett halv år sedan vi va och plocka hjortron! jag höll nju på att få damp'et pga av att sjöng på en låt och inte kom ihåg mera än just en text rad. Och syster visste ju INTE vilken jag menade, hon trodde nog att ajg bara hittat på den som liten, men just IDAG, för fem minuter sen hörde jag den, när det fantastiksa shuffel-fuktionen var inställd på min winamp, där va den. Narren -  ärg stod på myren. och det var just den raden jag minns, " en älg stod på myren".... jag lalla vidare men jag kan ju inte txten.känns JÄVLIGT lättande. visst att det inte rör någon mer änmig och visst det var inte särskilt intressant att skriva om. men för MOI va det värsta grejen. 
Vad ska jag skriva om annars, hur dåligt jag mår? ofta det pallar man inte skriva om och heller inte att läsa om.   
Känns tugnt att systra mi inte kan vänta på mig till england, men är det så hon vill ha det, så fine. bara jga hittar någon snart. jag har ju fan inte råd att åka till ludvika somjag redan skrivit om. ska sluta höra av mig till folk.
Mårgonen började bra. jag hade låte ångest över att jag låtit datorn stå på övernatten utan nnågon anledning. men så såg jag att den fantastiske O. va inne, så jag gick o laga mej en frukost gröt för att sedan bli posetivt överraskad av ett sött medelande, men dock. hans krev inget + att han logga ut precis då jag kom tillbaka och har inte visats sig på hela dagen.
hela dagen gick super fort. jag pt frukost och ett tag senare så kolla jag till klockan då dne stog på halv fyra. jag drog mig till badkaret och badade och blev varm. sedan kände jag att jga börja bli hungrig o jag hade verkligen inget i kylen, så jag gick o handlade. på vägen tillbaka från konsum så vart det som på film. jag gick på trotaren och en bil kom bakifrån och skvätte ner HELA mig bakifrån. har aldrig hänt förut! det a verkligen typiskt, ny badad och sur för att den hämska hösten gripit tag i mi tan jag har hunnit försvara mig.
Jag åt o tillbringa resten av kvällen till att se ännu en film "mona lisas leende" fick också där en deja vu, då slutet sludade som ett slut jag redan sett, men minns inte ifrån var. jag har börjat tappat minnet, kan det vara för jag öter en dålig frukost, eller en dålig kost överhuvud taget? för jag stressar sönder? för jag är unhappy?.
allt kan inte kretsa runt mej jämt!
känns dock som jag har feber, jag är varm o trött. och har säkert huvudvärk om jag känner efter.
jag vet desutom int evad jag vill. vill inte åka hem, skulle jag verkligen må bättre där? det är äl bara o vänta till hösten försvinner så man kommer ur det här.
 Känns ju ändå som man inte vill något, jag bara drömmer. vill åka till en annan värld men någon vän, men måste det kosta. måste jag begära mera sen? jag vet att jag kommer det.
Jag är inte bra för någon. säg inte att jag är det, ni känner rmig inte.

/R

fredagenskvällsgrubbel.

Filmen "pappa mamma barn" facinerar mig. Att man kan ge upp så lätt ett förhållande som varat i elva år och bara vara otogen och finna sitt nya livs kärlek. det är ju bara en svenska n-hollywood story. ändå ser jag det som ett äventyr jag skulle villja uppleva. Aldrig trodde jag otrohet kunde tillföra något bra. desutom så kom jag o tänka på en "kärlek" han var så lik huvudkaraktären, visst han skulle aldrig varaotrogen men han vill aldrig någon illa. han ställer alltid upp, är öppen och skör desutom flintis;D

blev hedrad över att någon kan ägna ett helt blogginlägg åt någon annan, känns konstigt.
Jag vill ha något mera än bara händelser som hänt.
Visst så tänker även jag tankar, det är ju det som skiljer människor från djuren sägs det, trots jag inte tror på det.
www.jennyam.blogg.se

Om det är så här mitt liv är, vill jag inte vara med längre.
vet inte hur många dissar man ska klara innan man går o bli desperat, har tilloch med blivit trevlig mot p-p igen:/

det e fredag igen och allt känns fel, helgen går åt helvet, desutom har jag lovat att åka till staden ludvika utan att jag tänkt över hur mkt det kommer kosta, har ju inte råd med något. får leca som en råtta.
vill fly verkligheten. 
/R

freaking lust.

Jag har gått och fått mig tankeställare från den dummaste personen i min tillvara jag faktist accepterar. Hur man ens kan tänka att få bran inom en snarframtid när man e 16, får man för sig det bara för att knulla runt lite?:S

det skrämmer mig hur hon resonerar, hur amn får för sig att leta upp en fader...

Jag som har inställningen till att barn är äckliga. den resoneringen finns inte ens i min värld, därför är den så häpnande när den kommer upp. Visst kan det vara bra att evta var man står, men står hon verkligen rätt i den frågan?.

Och så var det även hon som starta diskutionen om mat, o hur feta vi i svergie blir av öl, så jag då inte palla ta. Jag tog mig till cafeterian och fick en klubba, så jag lugnade mig.

Jag har faktist Försökt vara trevlig mot folk idag. men ändå så blir jag inte delar av deras världar. det skulle räcka med bara en som öppna sin värld, men icke.

Tristesen börjar ta kål på mig, nästan så jag börjar bli desperat. Men än så har jag lite kvar i mig.
Får hoppas att helgen blir bra:) En ansats till att ly verkligheten, till att komma bort.

Jag blev nog upp-piggad efter lovet iaf, men känslan tillbaka här känns tung.
Men håll ut, sånt ejga duktig på:)

Jag hade btw svenska idag, skrev två kärleksdikter, fan av ajg avskyr temat kärlek. kan hon ine valt någe annat. fruktansvärt deprimerande, coh så får man kritik för ordet, relationsförstörd:/
Dkterna skrev jag med namnet Adam, som jag sendan skickade till honom, hoppas han uppskattade dom. vi satte även upp en av mian två i klassrummet tsm med dom andras i klassen. jag vart inte särskilt nöjd, men hur svårt är det att raffsa ihop lite fjant...
Jag hade tänkt skriva ner dom här. men vågar nog inte. inte nu...


Han får mig på snukiga tankar, Usch
./R


Måndagar är alltid värst^^

Måndag igen, och veckorna flyter på. efter ett lov i skogen så är jag tillbaka i stan. Känns faktist inte bra, jag trodde man skulle vänja sig, men jag ska som sussie, försöka mera!
Dagen började med att klockan ringde o jga satte igån med att göta mig snygg, sånt är inte lätt. så upptäckte jag av min stora fasa att jag gått upp en timme för tidigt efter som min väckarklocka INTE var omställd. så jag la mig och sov den timmen och vaknade, och sprang iväg mot skolan.
Efter en inte särkilt underhållande datalektion då jag mest satt på msn och försökte socialisera med folket, Dock bara en som var aktiv i samtalen:/ så flöt även denna dag. svenskan gick vi in på Lyrik till min stora lycka, jag trivs så väldigt bra med dikter, kan dock inte skriva själv. men jag skulle gärn vilja kunna.
Fick tillbaka min svenska uppsatts som jag klagat på var fel, hur man ska kunna förklara en bra bok. Till min stora besvikelse så fick jag bara G. konstigt, har aldrig i hela mitt liv bara fått G på en svenska uppsats. Hon lär ju tycka att jag skriver konstigt. Konstigt att andra inte tycker det.
"JÄVLA IDIOT PRINSESSA, KOM HIT SKA JAG CUTA DEJ!"
 ville jag bara skricka, men dock blev det inte så. kanske inte verkade så lämpligt.

Och så va vi tillbaka till den ÄCKLIGA skolmaten, det va köttbullar och potatismos utan ketshup, helt freaky!
Sen åter gå till skolans alla trevliga ämnen på tom mage. Vi började med Radio- tv idag. känndes okej. säkert inget för mig men kan ju vara kul att ha testat iaf. dock så försvann mina två partners så jag fick hoppa in i en annan grupp. Det funka också bra, till i slutet, då en av dom påpeka att jag inte allste kunde dö av anorexi, för jag har så mkt att ta av!.

det gjorde mig sur eftersom jag va dödshungrig så jag skynda mig hem, som tur va inte min hyresvärd hemma så jag slapp hennes tjat. jag börja laga mat samtidigt som jag flydde till msn, där jag med förväntan hoppades på att en skulle vara. och det va den oxå. den Förtjusande E, som har gått och blivit min cam-kompis:P


Just idag, är en sådan dag. jag bara vill vara tillsammans med någon o mysa i sängen. Idioti skulle vissa kalla det. men jag kan inte råför det. Jag VET att jag inte har någon så folk behöver inte påpeka det.

Jag hoppas iaf på att få komma ut imorgon och gå på konsert med M. i klassen. Om det är gratis förstås, börjar bli trött på den förbannades känsla: PANK!.


Men livet går på, man får lära sig att ta det lugnt. och vara ensam.  Slå på en film och fly verkligheten för stunden...

Kom tillbaka till mig.

/R


128149-1

128149-1

Trött och sliten

Helgen har tagit sin början och snart är den slut och det bär av åt mUppsala igen då.
Fredagskvällen - Lördagsförmiddagen tillbringade jag med M. M som utvecklas under det senaste året som vi inte har sets på.
Tur att jag inte avsluta den relationen helt som var planerat att göra.

Länge sedan jag läste nu men ändå så reflekterar jag fortfarande över saker i vardagen. om varför saker är si eller så. om förklaringarna somär påhittade och varför dom är det.

Mitt liv börjar arta sig bättre nu. börja känna mig själv på ett annat sett, jag önskar bara att min syster också bodde i min värld. Är i ett litet smått lyckorus som får mig att sitta stilla men ändå få känna en viss karusell i mitt huvud. Det försvinner nog til kvällen när jag lyckas lägga mej att sova ensam. En ensamhet som tränger sig in UNDER huden och man inte kan få bort det. man ryser av obehag som man samtidigt känner ångesten lägga sig över en  och känna att man alltid komme rvara ensam, att man alltid kommer vara förstörd av saker. Men som tur är, är det bara under kvällen och förhoppningsvis så äter jag mkt ikväll så jag somnar fort.
Vill till min käraste vän i skogarna men jag tror nog inte jag är helt lagd för det denna kväll. Jag har tänkt mkt på henne och en annan just under detta dygn. på sånt som tynger mig.

sweet dream på er såska jag ta och äta lite glass för att få upp mitt socker.
/R