vintertid

Nu har vi ätit kinamat hos svärpäronen, gott:) det var trevligt. har fjäskat in lite jansson på julafton med, mums!
jag mår dåligt. jag är stressad som tusan över det mesta. min tenta, flytten, hur ska vi hinna packa allt? när ska vi får flytta hur bilr det om vi inte får flytta tidigare än den 1 och får vi då vänta till helgen efter eller inte. varför har jga ont i min kropp 24/7 varför är jag så vuxen och kontrollfreak över allt. jag sover dessutom välädigt dåligt på nätterna som resulterar till dåligthumör och stänigt trött. dock har min hunger avtagit så nu går jag bara och väntar på att jag ska gå ner i vikt som troligen inte kommer att hända eftersom om typ 5 min ska jag smaska chokladpuddig, varför gör jag det här. jag behöver gnälla. jag mår bra av att gnälla! JAG HATAR FÖR FAN HÖSTEN!!!!!
nu ska jag gotta mig i en seriemördares hjärna och suga i mig massorav blodstänk.

over and out

Lördag

håller på att tvättar, det måste vara det tråkigaste som finns.. eller ja, jag diskade nyss det är också rätt trist. borde verkligen dammsuga upp alla löv och råttor som är ÖVERALLT i lägenheten. men pallar inte. inte när man får göra allt själv, då väntar man och allt blir äckligt. det skulle ju vara skönt att få ordning på den här gamla lägenheten snart men det finns ingen ork eftersom vi ändå ska flytta.. och det är snart!! det ska bli så skönt att bo i stan fast jag kanske kommer sakna naturen här? nejdå. då får jag väl åka hem till ö-sjö där är det natur så det stinker om det.
ikväll ska vi spela pingas, det har jag verkligen inte gjort på 10 år. ska bli spännande. fast jag kommer få stryk.. i guess..
skolan dödar mig, jag läser och läser och blir aldrig klar. och vet ju inte ens om jag automatiskt kommer in nästa termin, vad gör jag då? blir arbetslös?... vad händer då med mina planer? jag vill ju och resa. massor!! synd bara att jag inte har någon att resa med, eller borde man resa själv? för jag vet ju vad jag vill se? för inte vill man vara flexibel och ta bort upplevelser för den andra inte vill se samma sak. aja det är långt kvar. jag är ju trots allt bara 20:D

over and out

Helg med louise<3

Vi fick lägenheten!!! så den 1 dec är det flytt.. eller förhoppningsvis helgen före:D på fredag kl 12 kommer vår lägenhet besiktigas, det kommer gå sämst.. men jag hoppas på det bästa. ska iaf inhandla lite vit färg för att ihopp om att slippa betala en ny dörr.

den här gelgen har louise varit här, hon kom i fredag efter mycket om och men. så i fredags drack vi vin och chillade hemma med tv-spel.. i lördags så var vi på marknad nere i stan och sen drck vi ännu mer vin och gick vidare till backstage på natten, riktigt kul! länge sen det var så kul ute. jag var as full men det är inte så ofta så det är okej:P
söndagen var en riktigt bakis dag och vi alla mådde pyton. idag blir det förhoppningsvis bowling om louise orkar gå upp någon gång. jag är redan pigg för jag har varit uppe och kört björn i hans bil till hans praktik så vi kan ta bilen när vi vill idag.. woho.

over and out

Lördag

Grekland var awesome! men för kort. och det gick alldeles för fort att komma in i vardagen igen. vi är trötta och surar. orkar inte gosa. förstår adrig hur det blir så här? vi är ju ldiga båda två.. vad är problemet. jag färgar håret och det gör honom sur. ehhh jag färhgar ju jämt håret och har alltid gjort. sluta freaka över basic grejjer. sura istället för allt skit. typ som sport. jag hatar sport. är trött på att tjata i en veckas tid för att få något gjort..=(
var och kolla lägenhet igår iaf. verkar kanon så jag hoppas verkligen att vi får den..
om en vecka är louise här. mums.
jag är hungrig, förhoppnings vis blir det ändring på det snart. en månad till kanske.. hoppas..

over and out