inavel...

...det e fan fruktansvärt. folk är ju fan helt jävla psykade. slår o slår till livet rinner ut o så går man med en jävla sekt. en sekt där alla går i kyrkan och ingen FÅR gå ur. Men så plötsligt så brister bubblan och alla bllir genast ärliga och gråt och skrik blandat med ångest far ut i luften.

Hur kan det kännas så här? massa jäla känslor som jag inte förstår mig på. jag e för fan bara en tönt. inte kan jag vara kär. suck...det funkar inte så ju!
Men ändå så saknar jag! jävla skit. varför kom du o tog mitt liv?! varför gjorde jag inget motstånd?
men med någe dåligt kommer alltid nåe bra. har nog blivit av med en person jag skulle ha svårt att bli av med. mitt ex. han kan inte ens se mig i ögonen efter jag berättat jag vill ha någon annan än han och jag verkligen menade det. och han märkte det. känns skönt att vara fri från honom som mera plågar mig än ger mig någe. jag har istället fått någon eller något annat som tar upp min tid, som plågar mig.
Varför svarar han inte på mina rop,  eller det gör han kanske.? men jag e ju så jävla känslig. det är därför jag vänder på allt. jag vill ju bara få bekräftele att någon tycker om mig. förlåt.

åhhhh nej, sluta ronja! palla vara sentimental! gah. jag borde inte ha någon. det är ödet. varför ge mig den perfekta när jag flyttat. jävla otur!

Vore nog lättare om han dissa helt istället för sina små dissar som han sedan göder med komplimanger...


dagens äventyr var att utforska Hallsberg ännu en gång i mitt liv. kolla in banken, systemet, guld affären (helt värdelöst), handla MASSA mat. som för mig är ovanligt. och sedan avsluta tripen EM. elektromontage. för att åter igen fylla på våran "soda stream" från israel. Vi dricker alldeles för mycket dricka och blir feta. jag klarar knappt av att bo här en längre tid. det ända vi gör är att äta och dricka. Jag spyr snart!

efter hallsberg blev det v-torp o hälsa på E med dreads i håret^^ trevligt men va bara där en kort stund. emn det räckte ändå. känns mest som jag predikar och hon tar lärdom. rätt jobbigt att föra ett samtal emd sig själv. det låter som man skryter och om hon nu säger någe så låter det som hon försöker impa och det e rätt jobbigt me tanke på att jga föraktar hennes vänner och sätt att leva. jag se inget intresse med att gå bygg i hallsberg och propsa för det.

Sen vart det en åktur med deras föfärliga mor som låtsats tycka om mig o jag riktigt känner det i hela kroppen. men jag stog ut. måste försöka vara artig för allas trevnad.
sen mat här. jävla svull svull.

sen hände inte mycker förens klockan blev åtta och jag hängde på äventyret som innebar att åka med i brors bil för att lämna av syster på en förfest hos den fruktansvärda C. efter en jävla tid så hitta vi dit efter världens SÄMSTA vägbeskrivning, man va ju bara tvungen att läsa mellan raderna (att svänga in på en gata och sedan åka igenom ett villa mråde o sedan svänga igen) fick man lista ut själv. och hon skulle ju komma ut (om man räknar med att stå i dörröppningen med sin stora näsa räknas så)!

tillbaka hemma o såg en film"så som i himmlen" den va rätt sug. het störd men ändå så funka den. jävla konstiga ställen det finns folk. oftast är dom små samhällen utsatta, precis som Östansjö.

Idag har även nyårsplanerna tagit fart och det kommer nog lös sig. om jag nu ska sova över. annars blir det östansjö för mig. så jävla sug.  aja... det lär vi väl märka^^

hoppas han hör av sig
/R

Efter ett par dagar...

..är jag tillbaka på msn. det har sannerligen varit skönt att fly med sötnöten O, trots dissar^^. Ska inte skrive mer än att dygnen från måndags till nu har varit så bra som i en dröm. En drömm jag tyvärr har vaknat upp ur. Och jag både är ledsen och glad. ledsen över att det är sllut men det visste jag ju att allt hade. och glad över att jag ändå fått uppleva det igen. :)


Allt e sjukt förviridet. jag har tillochmed firat en riktig jul, eller ja en dag för sent men ändå.
Nej jag kan inte skriva någe vetigt nu. men jag finns på msn om någon vill mig någe.

Förlåt att jag aldrig blir nöjd...
/R


the forest^^

ja nu är man hemma i skogarna och en hel termin av skolan har gått. folk har kommit och gått. en riktig åk tur. Men än en gång så har jag kommit in i lyckoruset. ^^folk omkring blir antingen sura eller glada. svårt att tolka dom ibland. En Pojke har kommit och tagit mig med storm under bara ett par dagar. och nu är ahn min drog. veckan har varit lång och mycket dyr med tanke på samtal och sms. Men helt klart värt det!

Sötnöt O. som ahn nu heter och jag ska träffas some day under lovet. bara det att han åker ivägpå fredag, MINDRE ÄN EN VECKA KVAR!  han far upp till fjällen som för mig är en gåta. Hoppas ahnär sämre än ahnverkar så ajg slipper sakna honom!

men jag vet ju att de inte är sant^^


igår va det dags igen att sätta igång med party. Paret S + O hade fest till O:s ära! han har ju blivit riktigt gammal nu, hela 18 år! dock en  överklass fest som inte intressera mig mer än att studera dessa individers sätt att prata och försök till att få igång ett party för dom lite finare. Hela huset var enormt och jag kunde knappt stå rakt när vi var framme vid huset, det lixom bara kom över mig. jag tappade hakan helt och hela kvällen gick jag runt o studera dess inredning och form. helt fantastikt. dock det som saknades var en utomhus pool.

jag drack intemycket, vill ju inte visa mig från den sidan när S & O är med. jag vet att dom föraktar mig mera än annars då. men några cider och några öl. bara för att det skulle se bra ut. dock så fanns det itne mycket folk att snacka med men S är den bästa värdinnan! tur att man kunde fly till sms världen och sedan få ett fantastikt samtal. Måste sett ut som en riktigt liten fjortis med en cider i ena handen och skriver ett sms med den andra. jag tror dock att S o O. var oroliga för mig om jag inte hade kul. inget dom ska ora sig för!.
mycket spyor och länsning i huset, och god mat så klart. mer va det nog inte.

Dagarna har gått fort trots dessa sena kvällar/nätter jag hängt på msn (nörd)  och snackat i telefon.
men detärskönt att fly med dig!

/R


en stycken lisa. <3

åhhhhhhhhhhhhhhh LISA med stora bokstäver! du e fan mig bäst!!! saknar sönder mig efter denna underbara varelse!!

"Ronja är med hemma, vi kanske kan ha någon slags myskväll som på min födelsedag, va verkligen as roligt.
Ronja firar ju inte jul, ganska tråkigt, men alla har sina val. Hon är den största godisen jag vet, my love. Sitter här och lyssnar på +44, saknar Ronja och alla."
Taget ur hennes blogg.... Jag blir så jävla glad att läsa om hennes liv så mina hjärtslag slår dubbelt så fort!!

Detta inlägg är endast tillägnat LISA, MIN. hon är MIN så alla vet!!!


/R

dagen före dagen före dagen.

Jag sitter o diggar lite raggarkalssiker i min ensamhet innan jag drar iväh till skolan och käkar julbord. ingen idé att ha massa förväntningar. jag vet ju hur maten brukar vara, oätlig.

mycket har hänt dessa fem dagar utan blogg.
 1. Jag och syster har ÄNTLIGEN köpt biljetter till London. känns som att de tär det som kan hålla mig uppe i vår. den 25 Mars åker vi och åker hem den 27 mars. funderar på att kanske ta ledigt torsdagen oxå. men det är en senare fråga.
2. fått tillbaka prov som varit någolunda uppskattande. MVG i matten, ekvationer."Du måste läsa b-kursen" och så fick jag även -VG i svenska. Hatar läraren hon pikar HELA tiden på hur jag skriver. jag delar ju visst in i stycken bara att jag inte drar in marginalen. men jag SKA göra det nästa gång till surlkärringen.
3. Jag har inte blivit av mitt msn beroende. mycket camande den här veckan. Dem som fått uppleva denna skönhet är mest Pierre och Mini. Pierre höll mig upp till sex på morgon iförrgår och så sov jag två timmar innan skolan och igår kväll så hade jag trevligt samtal med mini istället. =)

Mina föräldrar är på någe varmt ställe. jag längtar så att oxå åka bort nu när snön har kommit. hatar snö>.<

men snart är det fredag och då slutar man skolan! :D men först idag så ska man hänga på stan o fylla busskort för en hel termin. och imorgon ska jag tvätta och mysa min hyresvärd.
Men fredag som sagt ska jga klä mig i samma kläder jag hade på mig på bingon i landskrona.
Kjol+korsett.
Fredagen svaluta med en fest. är lite fundersam om det kommer mycket folk eller om man bara är ett par och har en mysig middag. det spelar igentligen inte någon roll men ändå. =) sen på lördag så åker jag hem till skogarna. TILL SYSTER!!!  och bror så klart... dom har väl gjort upp någon packt att jag inte får äta deras knäck;D
Aja skola nu. måste springa;D

/R

Ps. Grattis mamma 50 år, bara för hon e på gran canaria och solar!!>.<

mUppsala är inget partyställe för oss små.

Så. here i'm! Med ny färgat hår som S överlät till O. Och hon hade rätt. han var en riktigt duktig frisör. så nu e det bara att vänta till morgon dagen för att se hur det ser ut i dagsljuset.
Nu har Kamraterna sprungit sin kos och kvar sitter jag med tom mage. Det blir en HEL kyckling till kvällen efter som min tant varit och köpt en till mig:D

Dagarna har gått sedan sisst men inte mycket har hänt. igår såg jag en kändis, Daniel från skilda världar när jag var ute på min shopping runda på jakt efter en julklapp till bror. Efter Shoppingen så åkte vi hem till S. och bakade peppar kakor hela kvällen lång. tills vi var klara efter ha bränt 5/7 plåtar så såg vi på TVÅ TIMMARS O.C. <3 det är ren kärlek. jag såg tre timmar O.C. dagen innan för att uppdatera mig inför säsong avslutningen. Och nu är säsongen över, säsong 6. det är verkligen någa jga önskar mig. Alla säsonger av O.C. 

Snart är det jullov och det känns skönt. trots jag är anti jul så finns det även några få saker som gör en glad under just den perioden. två veckors lov är en av dom.

Men först så har vi skola. Två prov imorgon varav ett är omprov i engelska för HELA klassen. och sedan ett föredrag på måndag. men det känns rätt lugnt. mitt ämne kan jag så att säga utantill. Ämnet är: Syster! ska läsa upp en dikt av henne inför klassen och sedan berätta lite kort om henne. 


Helgen känns nära och det är ju inte så kontigt med tanke på att det är torsdagskväll. Och jag har INGA planer för helgen. känns bara som jag är trött och inte orkar något. men om någon har lust att komma är den välkommen (speciellt Paradis O.)


Skolan den här veckan har gått fort som bara den. med lucia stökande blandat med föredrag.
Jag känner mig förtillfället bara tom. inga känslor för något. skulle väl vara mitt ex som jag tänkt en del på idag. känns skrämmande. men annars så skrattar jag nästan hela tiden utan igentligen mena något alls.
Jag vill nog bara att tiden ska gå så fort som möjligt så det blir den 23 och jag får åka hem till min älskade och saknade syster.

jag orkar inte ens leta efter någon som ska kunna ta mig en bit över noll. jag bara går runt och väntar mer eller mindre. jag gör inga stora liv i den frågan. går mest runt.
 
det känns som alla gör saker hela tiden utan att göra någe. jag vill så gärna gå på bio, vill se Saw III och även den andra filmen om Marie Antoniette. men folk är för "upptagna" av något dom inte gör. eller är dom panka. eller har dom andra bortförklaringar jag inte tror på. 
Jag håller mig på mitt rum så blir det inget tjafs.

/R 

  


not fun at all...

Back in tha wood! jag anlände igår efter en lång och stressig fredag. sär jag både hann med att damsuga och diska innan jag sprang till tåget med favorit S. tur att man har någon som hon! hon som ser mig från mina sämsta sidor men ändå är kvar!. väl hemma så snacka man strunt och sedan drog iväg för att lämna Mor på knytkalas och inklusive pysselkväll. medans jag o pojkarna var på bio. Vi såg James Bond. en film som pojkarnas enda kommentar var "bra" men medans mina reklektioner var högre. Tyckte det var alldeles för overkligt när så kallade apmänniskor slogs på en ställning mins 25 m över havet. och inte ramla ner. och sen tar vi själva bond-figuren. en alldeles för "big-gay" en stor muskelknutte som var aldeles för gammal!. för det här skulle ju faktist vara den första Bond filmen. så logiskt sätt vore han yngre. emn som min bror sa "du har FEL! han är lika gammal i alla filmer.! sånt går inte att ändra på!" men hur kommer det sig då att den här figuren såg äldre ut än förra Bond ^o)...  

råkade också komma åt enömtå på både far och brors sida angående bond.Råkade höva ut mig att jag nästan fötts upp med Bond vid min sida. men det vart stora protester från inte minst far att det minnsan VAR hans om gjort det. jag debbatera intelänge på den fronten. eftersom far inte ofta brukar säga någe. 
Men jag mena ju bara att jag sett och vet mera om just Bond än många flickor i minålder gör. jag har ju trots allt sett alla. :/ men men det var deras territorium.

det blev en hel dyr kväll för far.först bjuda mig och brorpå resturang och sedan bio + dess tillbehör. har lite dåligt samvete för att han köper mig.:/
Jag somär emot allt sånt. mutning. fast JA jag vet att det är pappas sätt att be om ursäkt. Jag minns så väl en jul då far kom hem med en ny tv-spelskonsol fast han o mor gjort upp att inteköpa den. och han köpt ett sånt fantastiskt smycket åt mor just bara för han varit så sur och elak. Kan han inte istället försöka ändra på sig?... jag vill det så gärna....
Jag har tyvärr upptäckt att det är många som fungerar så. Mr A. t.ex.synd att vi tappat all kontakt. men that's life.

Har tyvärr också insett att min bror ser ner på mig. han tycker endast jag är jobbig. känns som ett hårt slag i magen attfaktist inse att han tycker om systra mi så mycket mer. Jag vet att jag inte är perfekt OCH att jag faktiskt tjatar ibland. men förlåt måste då folk förakta en för det?
Han har köpt en julklapp till mig. men det är ett måste i hans värld. han vill inte favorisera så att det skriker omdet. vet inte ens om det är medvetet. men jag ser det. han vill inte umgås med mig och när syster är hemma så kan domföra en koversation och lyfta upp henne genom att visa att han vill krama henne utan att han riktigt vågar. Hans sättattseoch att lysna på henne r helt omvänt mot mig. det är jag som frågar honom om hans innehållslösa liv. och det är Han som frågar syster om hennes aktiva liv. 
Jag vill inte mena att jag avundas min syster genom detta utan detta är mer ett konkret konstanterande.

Jag vill inte bli någon såndär super sur/jobbig person som endast klagar i mina bloggar och i verkliga livet. så va är det som hänt som har lyst upp min vardag? det är kanske just det som jag ser framför mig. en Ring som faktist pryder mitt långfinger på vänster hand. En silver ring som egentligen inte betyder något men som jag harlängtat just efter en ring att sättadär.just bara ett bevispå att jga har någon som hålla av mig att jag faktist betyder. något konkret som ger svar. Tyvärr så är det inteså bra som jag hoppas, de tär en ring som egentligen tillhör någon annan. som jag lånade av hans finger. Han sa inte emot men han också en pojkvän som ligger hemma i hans lägenhet och väntar på att få kärleken serverad när han kommer tillbaka från den lidosamma skoldagen.
Och kvar är jag i uppsala med ringen som pryder mitt finger utan en tanke bakom.Ingenälskade sm väntarpå att fåta del av mitt sagolika hjärta. Men det är tankar jag skuter undan så långt som möjligt. sålänge sommöjligt.tills jag hittar den somfaktist sliter ur mig mitt hjärta och ger mig deras.

/R

Tunn men lika så fantastik.

Jag får väl fortsätta där jag slutade. Fredag blev en relativ stessig dag men förbaskat kul! och desutom så blev det ett + när idrotten var en teori lektion. sånt funkar bra för mig.
fredagen gick och när jag åkte hem till lägenheten för att packa inför den kommande stockholms resan vart jag tvungen att göra min hyresvärd besviken att inte bjuda på någon kaffe:/ men fort tillbaka till stan igen där jag placera mig och började sortera porrtidningar på pressbyrån, jag var en riktig duktig jänta!
sen drog vi iväg på en resa, förstjusande paret S + O. och skol"kamraten" E. väl flummigt så anlände vi till storstaden där Paradis O. väntade för att ta med mig hem.
hemma så lagade vi en favoritmåltid, ungstekt falukorv och så bakde vi maränger och sjöng sånger in på sena natten. i Minst fyra timmar höll vi på och gal och spela gitarr. men nu är det verkligen dags att jga tar tag i att bränna ut en LW skiva så vi kan lära oss sjunga o spela låtarna i pärmen!

lördagen smög sig på med regn, det fick våra planer att rasa! istället för en julmarknad på skansen med paret som lyser upp blev det en minitripp med paradis O. släkting och närstan kopia av honom. älskar hans bitterhet och självsyn.  Han körde runt oss till alla olika sorters ställen, systembolaget, en matbutik som var alldeles bedårande, bondemarknad och även el giganten där vi var på jakt på en ny tv till den gamla tyska tanten. dagen gick och det blev kväll och änne en bedårande middag med kött och potatis på menyn. sen marängswich. Men senare på kvällen så blev det en skattjakt efter allt disko i lägenheten. Gammla hits både pop och raggarlåtar.  Skattjakten blev ett par fynd. ett nytt tangetbord till mig med alla finesser plus en dataväska som passar perfekt som skolväska. Paradis O. införskaffade sig en skrivar med inbyggd skanner. men dock så fattas en sladd, men det är väl en baggatel som går att fixa. 

Natten övergick till ny dag som alltid. och söndagen begav jag mig till stan för att komma hem någolunda tidigt och att min värd kunde få något gjort. 
men väl inne i stan får jag vänta 1,5 timme innan bussen går hem. och även den tar ne timme. så jag var tillbaka till uppsala vid fyra och sedan hem på bussen träffade jag en kamrat, han hade varit på DH. 
hemma så satt jag mest, skönt.

Idag blev en skön dag. en ensam dag som inte störde mig. jag vaknade vid tio och begav mig till konsum för att inhandla lite smått och gott. det blev en dyr affär för jag skulle ju igentligen bara ha mjölk :/ knappst intressant men men. min hyresvärd var borta hela dagen så jag fick mig en ensam stund då jag kunde städa och baka i fred. jag bakade maränger om dock inte blev så bra. en plåt med inte fluffiga maränger och en liten kaka med maränger som stadga och med hallon och choklad i. den kakan bjöd jag min hyresvärd på när hon väl kom hem, den GODASTE kaka hon ätit! :O och så ännu en kväll avslutade med timtal diskuterande med min hyresvärd över en kaffe. 

nu så har jag slagit på tvn och sett på nobelpoträtt om författaren Orhan Pamuk. det var en fantastisk författare, sånt språk som han använde tilltalar mig.
 Nu har programet slutat och börjat med ett nytt "böglobbyn" varför gör amn ett sånt program? det känns som att det är en tanke att det är inte konstigt at tvara bög. men varför gör man ett program för att visa att odm är som alla andra? att göra ett program visar att dom är annurlunda.
 jag definerar inte bögar med pedofiler, och har faktist inte ens tanken. men tydligen så var det så att folk ser dom så. första nr i destroyer, var tydligen en bild på en 13 åring som har sex med en 30 åring. visar ju ganska grovt en fel bild av homosexualitet. medans i slitz så är bilderna tagna på tjer i 18 års åldern, men även i 23 åldern men oftast så redigeras dessa bilder så dom ser yngre ut. men knappast som en 13 årig flicka. Vad är det folk vill se idag igentligen? 

/R