Torsdagen då allt händer!

YEY idag är det äntligen den 27 november. det datum som händer mest på under hela året:P min bästa vän lisa fyller år. min bästa syssling fyller år. min (syrras) kompis Jenny fyller år. mina föräldrar har bröllopsdag + att det är branvarnarens dag! haha
så idag säger jag bara grattis till alla! GRATTIS! plus att jag ska och fira lisa senare ikväll bara för att vi tycker om varandra. jag hoppas på en god tårta och gott sällskap. ska bli spännande att träffa hennes morföräldrar med tanke på att jag aldrig träffat dom förut o vi har ju faktiskt varit vänner rätt länge o rätt mycket:P det jobbiga blir nog bara om jag inser att dom inte är som min farmor för då blir jag ledsen. jag lärde känna oskars mormor o hon var nästan som farmor (ingen kan vara lika bra som min farmor så man får nöja sig med nästan):P  sjukanmälde mig från skolan för jag ligger endel före eller jag ligger iaf INTE efter o just nu pallar jag inte med skolan. ingen förstår att jag kan allt o inte behöver vara där utan man måste ju vara där bara för att sitta av tiden som för mig är helt värdelöst! dags att ladda ner läroplanen och läsa igenom den o komma med bra argument för att låta mig vara hemma o plugga här.
plus att idag har jag smörjt in hela kroppen med massa klet och det gör jag aldrig o bara det visar att jag är på bra humör just idag. kunde bara önska att vädret var finare men det är iaf inte två meter snö här i östansjö som det är i mUppsala.

//over and out

Tisdag

Hey. allt e bajs o jag hoppas att jag klarar trafikkunskap imorgon:/ då blir det nog hemgång om jag kan övertala louise att ta anteckningar. usch va jag inte tycker om att bo i uppsala. vill bara hem o fika på godsmak.. dessutom så verkar det väldigt osäkert med kuba resan nu:( jaja.. dessutom är det snöoväder. o jag hatar snö..
ge mig ett liv som är värt...

fuck and out

torsdag

Usch nu sitter vi och har webbdesign. just fått reda på att NU ska vi börja göra våran egen sida. helt utan att ens kunna något:S
den här veckan har gått så fort jag inte fattar det! jag har flyttat in till märsta och nu har mitt internet slutat att fungera. PAIN! så alla vet det!
idag ska jag till storstaden och gå på teater. känns kul men samtidigt jobbigt. jag får ingen helg. ingen helg med trygghet men en helg med skojj:/ det väger väl upp antar jag.. sen ahr det slagit mig att dom andra två helgerna framöver ska jag hem för att först fira lisa 18 och sen gå på lisas projekt arbete VINTER ROCK!! i kumla den 5 dec, lite reklam;) helgen där på är det faktiskt KUBA som gäller. helt sjukt. planerat den här resan sen ajg gick i nian med syrran o paradis oskar men trodde inte att den skulle bli av:O=D

så helgen blir väl att spela alfapet o mahjong!! :D drick GOTT kaffe o vara lite kulturella o gå på något museeum:D
men fett jobbigt att komma tillbaka till skolan nu när vi bara har massa prov o skit. på onsdag ahr vi trafikkunskap prov och jag kan verkligen inget. så det blir att plugga som ett as:/ as mycket man ska kunna:S
är glad över att inte ha någon idrott sista året på gymnasiet. det är en otrolig lättnad jag itne trodde man kkunde uppleva:P hahah sällan  jag värsta tjockis latisen:P

bakade förövrigt hallonpaj med steffis llillasyrra igår samtidigt som jag hjälpte henne att plugga in lite rikstad o regering. FY! hon hatade det lika mycket som jag gjorde:P men tack kära magnus westberg som lärde ut så fint! HAHHA jävla borgarsvin!!

over and out!

PS. tänker på sis. hoppas att penga fronten klaras upp och tänker på lis som är lika ensam som jag. kanske syns i storstaden;D DS!!

Måndag

Idag började min bra helt ok. seg morgon eftersom jag inte ville tillbaka til uppsala. men på tåget i hallsberg träffade jag marika som skulle till stockholm hon också:) så ajg hade sällskap hela resan :D s en hel dag istockholm då vi lyssna på föredrag. sov lite men var vaken mest iaf. åt äcklig kebab som lunch så jag var sur. nu sitter jga i märsta hemma hos steffi. hoppas bara att tiden till kuba går fort. på tordsag ska jag troligen på teater med oskar.. :D sen blir det helgen i stockholm oxå..

jag mår dåligt. för alla er som inte har uppfattat det.

//over and out

Måndag

jag villl verkligen int evara här nu. mår bajs på alla sätt känns det som. bor inte kvar hos emelie nu och det känns lugnt men ändå så är det jobbigt på boendefronten.. jag vill bara krypa ner undertäcket o ligga där till jag blir gamal och bli serverad nyponsoppa, madelbeskvi och massa glass!!
hade ingen lust att åka tll uppsala imorse men mamma tvinga iväg mig och jag antar att det va det rätta:/ men ändå så går allt emot mig, jag är förvirrad och klumpigare än någonsin. tappade bort min biljett så ajjg va tvungen att köpa en ny när jag kom till enköping. det va surt:/
jag va på konsert i fredag o det var massa mys. det är alltid kul att känna sig kulturell:D
sen blev det att var apå fest i lördags. rätt kul men samtidigt jobbigt att man kände alla där ifrån förr..:/ men men man får väl inte vara så grinig kanske.
igår firade vi pappsen. han fick presenter från alla och så åt vi TÅÅÅÅRTA! :D
btw så spelade jag äntligen monopol i fredags. det va lika kul som ajg minns det:D min bror vann o det va iofs tur för annar blir han så sur så det blir bara tråkigt att spela^^:P
nu regnar det ute och jag har inte med mig mitt paraply:(
paradis oskar kunde inte träffa mig nästa helg iofs kunde inte jga träffa honom heller nu med tanke på at tjga inte haft med mig tillräckligt med kläder o grejjer men men... jag vill bara dö!

fuck and out

 

Lördag

för bara fem minutersen avr jag helt okej men nu e jajg baraså ledsen så jag vill skjuta någon. jävla oskar! jag fattar att du vill knulla runt emd männsikor men måste du verkligen göra det och dessutom, måste du göra det med fula fjortisar som har samma namn som din fucking syster och som du träffar på klaras(en fucking krog tjej!!)! jag vill bara att du ska komma tillbaka till mig o fatta. jag skulle kunna göra vad som helst. FUCK! vill bara stänga in mig o dö..och oskar det vore fan bättre om du ore död än att hellre väljer att vara tillsammans med andra än mig!!

dessutom ahr jag varit hos farmorsgrav idag. bara det gör mig super ledsen..:(
men jag va på marieberg oxå o köte mig två strumpbyxor o ett halsband:/

fuck and out