Sommar(?)

det är vår coh varm. det är fanimej sommar ute! jag har badat för första gången i år och jag äälskat!!!! inte gillar, utan ÄLSKAR! bara blöta omkring som det blötdjur jag egentligen borde ha fötts till.... antagligen så blir det bättre i nästa liv, kanske blir jag en kattfisk:D fast en fin.. en såndär tecknad..som  i Fevel i vilda vestern!

jag är väldigt nöjd med det mesta fast det vore såklart lite roligare att lyssna litemera på LW på högsta volym och vråla ut sig alla känslor och även att slippa städa...

vi är hundvakt på onsdag.. ska bli spännande. det kan gå hur bra som helst eller helt och helvete...iofs är det en mupp hund..

jag längtar efter en katt.. ge mig en katt. den ska vara långhårig coh tjock så man kan klämmpa på den överallt och även använda den som en huvudkudde i soffan då björn tar alla.

nu kollar björn på friterade larver på tv och kommentrar allt dom säger... vi bor verkligen i svergie och har inga större problem än vad som visas på tv och det som visas på tv det är ju sant...

saknar L! kom hit

over and out

tvbajs

det är bajs på tv och ändå ska man titta. bläää. men snart börjar true blood<3
de är mycket bråk nu och jag undrar varför, varför är jag så arg. varför kan ajg inte bara sluta. han är bra=)
imorgon åker vi hem till skogarna, ska bli skönt att slippa diska o städa=) puss