blä på mig!

nu har jag iaf pluggat lite... (A) 
ohh borde kanske börjat tidigare, men pallar inte. 

jag är så trött på mig själv just nu. har ingen struktur över mitt liv o inte känner jag igen mig. jag har kämpat så hårt för att skapa o upprätthålla en bild av mig som jga vill ska synas. istället så har jga blivit så som dom jag föraktar. mesiga. så jäkla fjolliga o sentementala. förut var jag hård. nu är jag en tönt tjej som borde ha glasögon o tandställning känns det som. till och med mitt hår är blaskigt. 
och så känner jag att ja inte heller orkar vara så där "anorlunda" och hård:P 
det är skrämmande, ajg har blivit mindre "alternativ" istället för att ha allt svart så kan jag ha rött o blått o alla slags färger på mig. köper kläder på carlings o det var jag ju antiförut. det är ju ett b-alternativt ställe för småbarn som försöker vara någe. nu är jag en som försöker vara någe. usch!

jag känner att jga inte har någe att upprätt hålla längre, och det är nog sant. jag har nog aldrig behövt det. men jag känner att jag fortfarande vill utvecklas och det kan jag inte just nu i min tillvaro. alla mina vänner i uppsala är ett steg efte rkänns det som och jag kan inte få ut någe av att prata med dom. och vissa agar gör det mig inte ett dugg, men vissa dagar är pest o jag saknar då PO. han gav mig lärdom. 

nu är det iaf ledigt på torsdag o fredag. o då far jag hem till mor o far. hoppas jag kan vila upp mig så jag känner att jag kan ta tag i saker och ting igen. 

/R


åhh

skrev ett as långt inlägg om mitt liv men så kopplades jag ner, fuck. jag pallar inte skriva igen.