Fri

Är ledig. så skönt! en helg helg utan plugg! hemtentan börjar på måndag och ska in på fredag.. dock behöver jag knarka lite LW och det är svårt när man är två.. får väl gå upp imrogon vid sju för att få lite "må-bra-känsla" för nu är det vår!
kaffe och sol är nog det bästa som finns och dessutom är jag lycklig:D borde dock akta mig för snart händer nog något och jag faller ner igen. men nu är det tiptop:D
var på myrorna idag och hittade MASSOR men köpte inget=( men var på systemet och köpte vin stället:P nyttigt=/

påal om köpa. så ska jag surfa in på cdon för att köpa en bok.. mums

over and out

iskolan

sitter i skolan och ska förbereda en presentation för 60 pers imrogon på tio min och jag vill bara gå hem.. jag vill gosa ner mig i en säng och kanske baka en kaka=)
i helgen är det iaf slut och jag är ledig!!:D sen börjar hemtentan på måndag men men..
sen ska jag åka hem till skogarna ett tag utan björiz..
seeegt
over and out

trött

jag har nu skrivit tentan för en vecka sen och den gick väldigt bra. får väl se resultatet senare dock.
jag har varit iväg på rockkryssning med finaste björn och bästa louise och fina emmi=)
jag ahr varit på konsert i örebro och även hälsat på mina föräldrar =D
jag har massor att göra iskolan. jag blir så trött så jag gör inget istället. eller jo. jag satte just upp en ny väggklcoka bredvid min kirby pärlplatta i vardagsrummet. jag är så händig så ajg blir stolt över mig själv och dessutom vil jag bryta mot könsroller så ajg blir mer eller mindre tvingad av mig själv att göra sånna saker fast björn skulle göra det när han kom hem=/
jag ar en presentations teknik imorgon att framföra och så har vi seminarieuppgifter till fredag och måndag som vi inte kommer att hinna göra klart.. dessutom är två i våran grupp borta. blä.. ingen gör vad dom ska heller jag blir så trött! jag får slå dom med piska snart!

over and out