Tisdag

Idag har jag varit rätt duktig. jag var iväg till tandläkaren tidigt och borrade ett hål längt in i munnen:S sen åkte jag hem för jag sjukskrev mig idag för det skulle blivit så jobbigt att ta mig in till stan eftersom ahn varken vet plats eller tid och troligen skulle vi jobba övertid idag oxå^^, och på bussen gick JAG faktsikt fram till psykot till mitt ex pojkväns ex. jag kände att hon kanske behövde det. vi snacka och jag lät henne tro att mitt hade någe ihop det ås hon blev lite frustrerad^^det ÄR roligt att dryga!
sen hemma så har jag börjat skriva uppsats till jävla fucking arbetsmiljö. och så ahr jag pluggat lite teori^^, fixat lite md photoshop (eller iaf valt ut bilderna från godis mässn) mer eller mindre. har läst ut en bok (PS i love you) den var anorunda filmen. lite ledsen att den är slut men jag sk väl läsa om tredje boken i twilight igen istället, eller kanske ska börja på låt den rätte komma in^^
jag är så glad för att dom har bestämt sig för att göra film av både bok 2 och 3 av twilight:D  20 november kommer tvåan^^
det roligaste som ahr hänt på sistone var att faktiskt idol-ola typen såg lisafisa när hon bara vände sig om och gick ifrån cafét. HAHAHA så pinsamt.. snacka dissen!!! roligast ever;D;D

//over and out

Onsdag - YEY

idag har det varit en bra dag!! jag har haft sovmorgon och ätit en riktig frukost med äggröra och allt. sen slappat lite o varit iväg till hallsberg då jag övningskörde. det gick bra. synd bara att jag fick en tjatkärring men hon kanse är bra? hon sa iaf att hon trodde jag kunde få körkortet innan sommaren!!! :D:D:D
sen kom min lisa, har saknat dig så!!! jag längtar redan til vi ska ta emot våren och sommaren med öppna armar coh bara göra helt galna skaer och säga vad som helst till vem som helst!
vi tittade på twilight <3 och så åt vi glass i solskenet på torget!! känns som man är 13 år igen och hänger utanför kiosken!!
men kvällen blir seg. gjort klart alla boxningsbilder. borde sortera bort en del men kan inte:/
imorgon blir det godis mässa och jag vet inte om jag ska ta med kameran :S kan väl lika gärna göra det^^
jag vill ha någon att krama och då menar jag inte en som tycker att om man har bil och körkort så är man värsta kapet och ingen som vill att jag ska bli våldsam och slå ut mina aggritioner för att man ska kunna ha sex. Jag vill ha en kille som liknar idol-Ola fast ändå inte så känd utan mer smart och fyndig.. eller bara någon..
utgång på fredag tror jag och sedan en utgång nästa lördag om jag inte far iväg mot mUppsala..

//Over and out

måndag

jo petra, aksnke börjar jag bli bitter? eller så är jag bara i en svacka? jag måste klaga för att kunna vara på bra humör i det verkliga livet.
jag har nu tagit mig i kragen och ringt jussi som sedan skcika vidare mig till en boxare så jag fick snacka med honom och då besämde jag tid att fota honom och äntligen kanske mitt boxningsprojekt bli klart! det var oerhört pinsamt och jag kommer troligen vara nervös tills detta är över. och över är det på torsdag kväll ungefär vid 20.00 så innandess kommer jga gnälla och sura.
jag har nu stirrat klart på hela OC serien, det var fyra sesånger och tog väldigt lång tid att titta på men det var värt och jag har knappast någe annat för mig. nu har jag istället börjat spela Zelda på vårat 64^^ocarina är helt klart bästa zelda! borde kanske ta sig i ragen o spela majorasmask men det e fett trist!
min praktik är seg, att fota stekpannor o flera timmar känns lite överarbetat^^

saknar lisa och saknar att sola.
ge mig sol o sommar NU!

Over and out

Torsdag

idag sitter jag på mammas jobb och slår ihjäl tid för ajg börjar halv tio men hade ingen skjuts så fick åka in viid halv åtta istället:(
värsta werdo, mamma o pappa var hos leif och kerkin (hur det nu stavas) och deras "barnbarn" hade gått i min klass i högstadiet, JO det var Emil. helt konstigt. snacka om att världen är liten^^
Min praktik går sådär, nu har jag fått en rival som är för töntig fast samtidigt tror jag nog att jag är för hård mot henne. men vem fan diskar andras matlådor?:S
jag orkar inte, helst av allt vill jag bara vara ledig hela tiden.
inatt sov jag mer än jag gjort dom tidigare nätterna. det känndes tungt att tvinga mig upp.. och särskilt tvinga mig upp för att åka två timmar tidigare än nödvändigt^^
idag blir det pizza, svull^^ memn först ska man överleva en hel dag hos fotografen som är seeeeg men bra..

//over

onsdag, bita ihop eller bryta ihop?

ingen tvekan om saken, jag bryter ihop. jag har slutat sova på nätterna och sover jag så drömmer jag mardrömmar och vaknar med smärta. väner jag på mig så känns smärtan på ett annat ställe. jag har länge isolerat mig men det är för jag inte orkar prata, jag säger att jag lyssnar men det gör jag inte. jag försöker bara slippa prata själv för jag klagar endast då jag talar och mer eller mindre ljuger oftare nu än förr för att lsippa disskutioner. det känns som tiden borde läka mig men eftersom jag inte är helt klar över vad som behöver läka så händer det inte mycket mer än att jag går runt och är olycklig.
sover man på dagarna får man skäll men ingen vet igentligen hur jag lever. inte för att jag kladrar någon. jag vill inte direkt att folk ska veta. idag tvingade jag mig ta på mig ett par joggingbyxor precis innan mina föräldrar kom hem för inte skulle det se bra ut om jag går runt i min sov tröja från natt till natt?
jag önskar jag kunde gå tillbaka till tiden då jag gick slutet av första året på gymnasiet. jag var älskad av olika människor och kände mig redo och glad för det mesta.
det kanske är det som är problemet, jag bara längtar tillbaka..
jag var på fest i lördags och det känes skönt att äntligen få prata ut lite med oskar även fast vi var oerhört fulla. det är kanske det jag behövt. tid och sedan ett samtal..
jag tvingas göra saker på min praktik som jag igentligen borde tycka är kul för det är ju det här jag tycker är kul. mest av allt vill jag ligga och titta på alla OC avsnitt eller en annan film och gråta.

kanske borde jag gå hos en hjärnskrynklare, men jag är mer rädd för att jag skulle må sämre av det, att inse att jag är sjuk och igentligen borde gå på piller. jag är inte särskilt trivsam med att berätta mina hemligheter för människor. jag har sällan haft folk jag står nära och dom flesta har försvunnit.

over and out