Fredag

Vart ska jag gå, jag vet att allt är stängt. jag längtar ändå. när blir man klar? jag ringer ibland men får inga svar.
om du vi någon gång ses igen ska du inte vara rädd min vän, jag lovar att inte störa. du ska få dö ifred. men tänk på mig nu. jag trodde på allt, gjorde inte du? Rör vid min hud, den börjar blekna... du finns här hos mig och jag är vacker igen.

Är trött. gnällig och nostalgisk fast jag inte förstår varför. det är bra nu? inte var det väl bättre förr?

det måste finnas mer som dom andra inte ser...


/over and out

fiiint

det mesta är fint! lägenheten är klar och jag löööv it. har precis beställt ett nintendo monopol så jag nästan dör av länngtan. jag äslkar verkligen att istta uppe hela nätterna och spela monopol. det tar mig tillbaka till den gamla goda tiden då man hade sportlov eller någe anat lov och jag och emma spelade monopol jäämt. tyvärr har jag gått och blivit en dålig förlorare vilket gör mig sur och irriterad:P tillochmed min kropp börjar ta form igen, jag har fortfarande jävligt ont men det börjar bli bättre. dock har det nu varit några dagar då jag kännt mig sämre men det försöker jag förtränga. allt ska bli bra någon gång.
fic för första gången komplettera en skoluppgift. iofs fick typ alla gör det i klassen för ingen förstod frågan och det var iofs super enkelt men ändå störigt. jag har ju aldrig behövt det under hela min skolgång förut. jag är en dålig människa. kanske borde jag ta en chokladbit så jag blir glad igen. usch så hungrig jag är.. får väl ta mig lite frukost. undra om mans ka dricka vin ikväll. kanske ovärt om man ska dricka öl imorgon då jag är sugen på pokerrr=) får höra med Z om han är på=)

over and out