Det går^^

Okej, ett tag sen nu. minns inte sisst jag skrev. men det va väldigt länge sen iaf. 
jag har väl helt enkelt inte så mycket att tillägga. rätt seg vardag. går i skolan åker hem sova o sen skola. och tll slut kommer helgen och då beger jag mig oftast till skogarna. Nu sitter jag i skolan o väntar på att min håltimma ska ta slut. 
just nu har jag gått in i ett projekt att bli lite mer hälsosam. känns skönt bara att jag måste ta tag i det annars komme rjga bli mycket besviken på mig själv och det är det värsta att vara. det är lätt att vara besviken på någo annan men på en själv så tänker man hela tiden att man borde kunnat klara det. 
festligt att jag snart fyller men det är inget stort. har ju ingen släkt o inte många vänner jag vill umgås med. jag vägrar att införskaffa ett umgänge jag inte trivs i. hellre är jag ensam och kanske leka med någe jag tycker är roligt. känns werdo att sitta i skolan o blogga. alla glor o väntar på att få en dator. 
jag kanske borde läst engelska istället för att ha massa håltimma men jag viste inte att schemat skulle se ut så här när jag valde, dessutom gillar jag inte engelska. så glad över att slippa det. 
borde tagit med mig en bok så jag kunde läst eller åtminstånde mitt plugg till samhälls prov på onsdag. och nu har tillochmed steffi lämnat mig för att åka ner på stan o köpa fiskar. kanske borde jga också ge mig ut. men vart ska jag gå? ähh jag går!