öl-tisdag

nu sitter jag och dricker öl i soffan. ska snart iväg till C för att fortsätta häva i mig vin tsm med klassen. sen blir det iaf bowling. jag är sämst!
snart börjar lägenheten ta form, det bästa vore om jag fick en säng. kanske på torsdag.. hmm.. kanske...
känns som jag bor här själv. jag packar upp allt och jag är här ensam. och är han här så märks det inte.
jag vill inte se på tv, jag vill ut och dansa. men nej det gå ju inte för jag är ju typ invalid och min kropp skriker på mig.
hon är bättre.. ja det är jag., eller kanske inte, vad har jag som är bra? mer än att jag klagar på alla andra:S
en katt vore fint. dom är mjuka.
min familj - syster och + emma var här i söndags. det var fint. ibland tindrar de stunderna ändå. kanske blir att åka hem vid jul för att suga i mig lite energi. eller kommer det bara ta energi? det vill jag inte. jag vet inte vad jag vill.. det är inte ofta det är så.. kanske borde jag njuta av det? nej. veka och osäkra människor är ovärda.
jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan... det verkar ovärt. vad är värt? får jag vara sån här om jag ska lösa alla samhällsproblem? eller krävs det en optimistisk person som inte tror att folk är idioter och att ärlden kommer gå under snart. jag menar 2030 kommer sverige vara som sibirien enligt USA. iof är det usa:s militär som gjort den undersökningen så den lär väl inte stämma:P
tänk vad saker kan vara sanna och inte. finns det bord eller är det egentligen en sten? men ölen borde finnas för den känner jga i min strupe, för den kan ju inte vara en sten:P hoppas jag. jävla ont att kissa ut isånnafall så jag håller tummarna. ockej jag känner att jag börjar bli lite berusad. dags att lägga ner...

over and out:P möööh