Jobb

Kan man sitta och bloog när man ska arbeta och slita hårt? antagligen inte men kan man spela spel så får man väl slänga iväg ett inlägg.. trodde jag nyss var sjuk men fick i mig lite kaffe så nu börjar min kropp stabilisera sig.
Jag saknar min kärlek som bor kvar i trollhättan medans jag tvingas att bo hos päronen för att få ihop llite slantar.. dock är min lön så låg att jag har bestämt mig för att detta är sista gången för att kunna resa utomlands i höst. resan är redan betald, nu behövs bara lite små pengar. min lön har inte ändrats sen jag började jobba här 2006. det är farcinerande att det itne har gått upp trots min ålder och att kronan har blivit svagare... idioti.

hoppas jag kommer in på min skola. det skulle kännas bra att slippa vara arbetslös, hur skulle det gå? skulle jajg behöva flytta ifrån min kärlek helt för jag inte har råd att bo kvar? och flytta hem till mor o far. blää.. orkar itne tänka så.. blir för ledsen. 

imorgons ka jag iaf åka ner med den röda faran. känns spännande, har aldrig åkt längre än 3 mil.. och nu ska ajg åka 20 mil i ett streck.. jag kanske dör..

mina vänner är osynliga och jag antar att det är mitt fel. jag klagar och klagar och sen klagar jag på att dom är borta.. eg vill jag bara ha honom men jag vet hur jobbigt det blir OM det skulle skita sig coh jag står där utan någon eller något. jag vet hur det är. det har hänt förut. går inte att tänka så.

Jaghatar att jobba. man jobbar och typ dör coh sedan när man kommer hem så dör man lite till coh lägger sig och sover. hela ens lyckor utbringas då man stoppar i sig något av något slag. 
jag vill hem och sova nu så jag är utvilad till helgen. men tydligen fungerar det inte så.. 

over and out