tillfreds med allt

allt e så himla bra. jag känner att jag har vänner jag kan umgås med och jag har en fantastik pojkvän som älskar mig. jag är mätt och glad. 

idag har jag simmat för första gånegen på länge, kändes bra fast vi inte simmade så länge/långt. men det var iaf första gången=)
efter det gick jag o sussie, som var med o simma o köpte min favorit drink, kaffe cool =) as god men tyvärr för mycket is. sen gick sussie o åt på max, jag hängde på o åt upp typ allt + att hon köpte ne liten dricka till mig:D

så när jag kom till eriksberg gick jag och lånade 4 böcker. så nu blir det av att läsa, läsa o läsa :D:D:D 
lånade två böcker från Emily seien:D jag studsar upp o ner av glädje.

idag så lämnade jag in min dator oxå. trodde att jag skulle behöva vara utan den typ en vecka minst. men icke. dom fixa det på stört o inte behövde jag visa några garanti papper eller ens betala någe:D:D 
då följde johanna med, himla kul =) 

så när jag kom hem mellan då jag varit på stan med johanna o simmningen med sussie så åt jag mat tsm med vanessa:D stektströmig! så jävla underbart! inte ätit det på väldigt länge. 

dessutom är det mitten av veckan och det innebär att det inte är långt kvar till jag ska träffa min älskling, weeii och så ska vi över till sussie o hennes pojk på lördag, känns kul o träffa oskar =) hoppas det blir massor av skämt och godis:D

pusshej  

åter till skolan

nu är jag tillbaka till uppsala, och känslorna är blandade. dom två första dagarna grät jag som en gris men sen blev det bättre när skolan drog igång. jag grät för jag kände att jag saknade oskar FÖR mycket. det är inte meningen att vara ifrån varandra om man nu är kära. men jag gilla läget och försöker ta det så bra det går. försöker inte tänka på att jag ska sitta här i uppsala två år till utan honom, för inte kan jag begära att han ska flytta hit när han vill bo i örebro. inte kan jag begära att han ska byta jobb för min skull. men allt skulle ju bli så bra då... men men. jag vill men det går inte. usch orkar inte tänka på det.

imorgon är det fredag = träffa oskar, det oroar mig oxå. jag borde jobba på helgerna men skulle ine att stå ut med att inte träffa oskar. men om jag inte jobbar så har jag inte råd att åka till honom, o inte kan jag begära att han ska betala varje helg då jag vill träffa honom.

men just nu känns det oxå konstigt me oskar. känns som jag fortfarande är nykär o han inte är lika "på" alltid jag som ringer/skickar sms. och jag skriver till honom när han väl kommer in på msn. visst är det tråkigt att bara kommunicera så men när avståndet är långt så är det dom bästa sättten ändå, för att uthärda det.
det gör mig ledsen att han inte är så kärleks full, visst han e kanske trött på mig så som jag tjatar men jag klarar ju av hans små detaljer som är negativa. det gör ju ändå honom till oskar. usch.

mycket oskar blir det men men.

till nästa år ska ag fixa mig en ny bostad, kommer bli rätt tufft. jag hoppas verkligen att syster vill komma o bo med mig. det vore super bra! bäst helt enkelt. jag klarar nog av att bo med henne fast hon e en slarva. jag kommer sakna henne till tusen det här året, visst vi har inte träffats så mycket på dom två åren hon bott i lund. men hon har ju ändå varit här i sverige. nu blir det FÖR långt, men jag är ändå glad för hennes skull att hon vågar.

idag fixade jag ett inviduellt val. jag hade tänkt att ta historia o psykologi. men dom krocka så jag fick välja mellan dom. då valde jag psykologi för att historia kunde man läsa i trean. men då blev det genast att jag bara skulle läsa 100 p. i andra året och i trean skulle jag läsa 200.
2an: matte B (50p) psykologi (50p)
3an: historia a(100p) trafikkunskap(50p) filosofi(50p) bra det att filosofi är inte klart att det blir av. så jag kanske blir utan 50 P och då får jag inget slutbetyg. vafan. lätt att planera någe:S

men men. nu ska jag äta lite fiskbullar o sen ska jag ringa honey. pushej