Måndagar är alltid värst^^

Måndag igen, och veckorna flyter på. efter ett lov i skogen så är jag tillbaka i stan. Känns faktist inte bra, jag trodde man skulle vänja sig, men jag ska som sussie, försöka mera!
Dagen började med att klockan ringde o jga satte igån med att göta mig snygg, sånt är inte lätt. så upptäckte jag av min stora fasa att jag gått upp en timme för tidigt efter som min väckarklocka INTE var omställd. så jag la mig och sov den timmen och vaknade, och sprang iväg mot skolan.
Efter en inte särkilt underhållande datalektion då jag mest satt på msn och försökte socialisera med folket, Dock bara en som var aktiv i samtalen:/ så flöt även denna dag. svenskan gick vi in på Lyrik till min stora lycka, jag trivs så väldigt bra med dikter, kan dock inte skriva själv. men jag skulle gärn vilja kunna.
Fick tillbaka min svenska uppsatts som jag klagat på var fel, hur man ska kunna förklara en bra bok. Till min stora besvikelse så fick jag bara G. konstigt, har aldrig i hela mitt liv bara fått G på en svenska uppsats. Hon lär ju tycka att jag skriver konstigt. Konstigt att andra inte tycker det.
"JÄVLA IDIOT PRINSESSA, KOM HIT SKA JAG CUTA DEJ!"
 ville jag bara skricka, men dock blev det inte så. kanske inte verkade så lämpligt.

Och så va vi tillbaka till den ÄCKLIGA skolmaten, det va köttbullar och potatismos utan ketshup, helt freaky!
Sen åter gå till skolans alla trevliga ämnen på tom mage. Vi började med Radio- tv idag. känndes okej. säkert inget för mig men kan ju vara kul att ha testat iaf. dock så försvann mina två partners så jag fick hoppa in i en annan grupp. Det funka också bra, till i slutet, då en av dom påpeka att jag inte allste kunde dö av anorexi, för jag har så mkt att ta av!.

det gjorde mig sur eftersom jag va dödshungrig så jag skynda mig hem, som tur va inte min hyresvärd hemma så jag slapp hennes tjat. jag börja laga mat samtidigt som jag flydde till msn, där jag med förväntan hoppades på att en skulle vara. och det va den oxå. den Förtjusande E, som har gått och blivit min cam-kompis:P


Just idag, är en sådan dag. jag bara vill vara tillsammans med någon o mysa i sängen. Idioti skulle vissa kalla det. men jag kan inte råför det. Jag VET att jag inte har någon så folk behöver inte påpeka det.

Jag hoppas iaf på att få komma ut imorgon och gå på konsert med M. i klassen. Om det är gratis förstås, börjar bli trött på den förbannades känsla: PANK!.


Men livet går på, man får lära sig att ta det lugnt. och vara ensam.  Slå på en film och fly verkligheten för stunden...

Kom tillbaka till mig.

/R


Kommentarer
Postat av: tzeric

aaawww ^^ får ni också sån snuskig mat xD

2006-11-06 @ 22:44:56
Postat av: Petra

Tokboll! du gorde ju samma sak som mig! ^^
Puss

2006-11-07 @ 16:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback