17!! MIN DAG

gaaaah. jag e för fan 17! jag minns mina forna dagar då jag var 14 som igår. när jag stog inträng i skumpans garderob med bög-o. då syster sluddrade medans hon var "nykter" då jag låg i sängen i v-torp och missade alla fyverkirier för  jag hade "annat" för mig. då jag dansade på ålandsbåten tsm med min syssling och hennes ÄCKLIGA ragg:P 
Allt har gått för fort. 
Visst är jag glad att jag överlevt så här länge. Jag har haft mina tvekningar.
Nu är allt förbjudet men ändå tillåtet. nu har man inte rynkor men ändå ingen rumphy. 
åhhhh.. va fan har jag gjort av mina år? 
år av kärlek till en fantastisk Syster som även hon haft det svårt. År av kärlek till ett ex som har varit från och till men nu är slut med. För nu har min värld fått en ny kärlek, Min Oskar. Tanken av honom får mig att vilja leva länge efter som den största delen av våran tid är att sakna än att vara. 
lisen fisen coh Paradis Oskar är även dom närmaste änglarna i min omvärld. och jag kommer ine släppa dom även fast det är nära många gånger. 
Jag kan göra mig av med allt lösfolk, fest folk som inte betyder något igentligen. några man bara har för att man ska slippa känna ångesten av ensamhet.
Jag klarar mig!
Jag är 17 och självständig. jag måste vara självständig! jag ska lixom sköta mig själv, jag bor int ehemma och jag har ingen som ser efter mig. 
inte på det sättet iaf. jag skulle kunna ljuga för alla men orkar man det verkligen? 
En sån som jag är hälsosam och ljuger inte. en sån som jag är negativ och kan med ett ögonkast besluta mig om att vissa skulle lika gärna få dö bort. då tänkte jag int epå kläderna eller utseendet isig utan mera men hur dom pratar, deras kroppspråk, utstrålningen av idioti mätaren. 
Inlägget blev mera hatiskt än jag tänkte. så.... in med lite kärlek. 
Sussie räddade min dag genom att bjuda på frukost och sedan ska bjuda på fika på stan för att fira min stora dag. 
Fått många gratulationer och är tacksam för varenda en även fast dm är mest menade som artighet. 
Tårta på lördag då med Min oskar, Syster, Twinky, Lisen. bara favoritisar! sen blir det fikadag på måndag: Emmi, Carro, Micke, Dalli, kanske David. glömde jag någon?... 

jaja. Jag är 17 och snygg! 
PUSS /R 

Förakt mot folk

Fan va jag är sur på världen. så jävla trött på folket som e helt cepe. inget har hänt men jajg börjar vägra låta mig acceptera att folk är idioter.jag vill inte leva ihop med dom. och det som är ännustörigare än att dom som är iditer tycker dom är koola är att annat folk faktist tycker idioterna är koola!
Låt mig fly den här världen med dig, men jag är rädd att du är en sån som oxå tycker dom är koola!
jag föraktar nästan allt nu. allt som är som jag tycker. visst ska man respektera andras åsikter men det går ju inte om dom tycker FEL!.
idioti är så jävla frustrerande. amn kan ju fan inte göra någe åt det. ajg vill bara döda dom som kommer in i min bubbla och hyser idioti över mina omvärld. dom ska fan få ett straff. ett straff som nästan är som döden. ungefär att vi kan låsa in dom och aldrig släppa ut dom?

jag e så trött att folk ser mig anurlunda. jag är inte anurlunda bara för jag tänker! jag måste inte göra allt för jag har lätt för mig!. inte mitt fel att jag förstår att andra är idioter. tro mig, jag skulle hellre vilja vara en som är naiv o inte förstår mera än vad man vill se.

Hela måndagen var åt helvete och det fortsatte också in på tisdagen. fast tisdagen skyllde jag allt på sötnöten. sorry.
Måndagen var en tidigmorgon. en kall morgon. jag hatar verkligen snö. och sen gå till skolan där alla försöker vara någe dom inte är. dom är äckliga! skoldagen flöt på och vi gjorde ytterligare filmer på radio och tvn. dom sissa för alltid. känns nästan lite sorgligt eftersom det va rätt kul.
även fast jag blev sur så skratta jag rätt mycket och man kom närmare dom klasskamrater i sin grupp. petter och jimmy är riktigta änglar när man umgås med utan alla andra!
Kvällen var mest väntan på att sötnöten skulle visa sig vara vid liv. som han dock inte gjorde. så jag somnade rätt tidigt efter att ha sett på guldbagge galan.
vaknade dagen därpå utav att sötnöten ringer. i förväntan på att han ska be om ursäkt att han inte hörde av sig dagen före så sa han inget. han hade råkat ringt mig i sin ficka. och det fick mig nnu surare. så en disträ morgon gick o jag åkte till skolan i hopp om att det skulle bli en bättre dag och att jga skulle få slippa stöta på människor som förpestar min värld! dock inte. först hade vi argumentation på svenska som för mig är ne självklar och simpel uppgift vi fick. men ändå klara inte folk av den!. irriterande! jag försökte hetsa ner men det kom bara mer o mer som kom och förstörde mitt humör. folks kommentarer när man inte hälsar på dom som t.ex."jag tyckte inte om att knulla med dig igår heller!"
mogoen kille han kevin är. har jag ens pratat med människan:S
kvällen blev rätt soft så jag hela tiden fick håna P. vi hängde först på genomfarten som var första gången för mig. ännu ett ställe där jag bara kunde spy på! fast jag kände faktist en tjej därinne. pinsamt.
Jag föraktar ju för fan svartrockare!
sen blev det att äta en hamburgare på burger king. dela en kupong med P. 
sen hängde vi runt i galleriorna o bara var. och jag spydde som vanligt mera galla över P.
 sen blev det att dra upp till grand där metalkvällen skulle hållas. vi fick tag i en soffa. det va skönt. den stog längst bort så vi slapp alla andra "alternativa"-fjortisar!. därimot såg jag en tjej som va fet coh föraktade alla andra precis som jag. dock var hon äldre. jag kommer bli likadan som hon. och hon skrämmde mig. hon verkade tycka hon va någe... :S
sen drog jag hem tidigare för jag inte palla att höra mer från ett band som trodde dom va lika bra som SOAD och ett försök till att efterlika dom. så när jag kom hem så väntade trogfast min sötnöt vid MSN. 
Den här dagen har funkat bra trots vi inte längre har sovmorgon till tolv. men GK, e fan lätt as kul! 
Så har man ännu en dag bara suttit vid en data. och jag som försöker ladda upp mian bilder på bilddagboken med det cepar sönder. eller ja det tar tid men vem fan har bråska någon stans i dne här världen? 

Om 7 dagar så fyller jag. känns inte alls länge sen ajg va 14 och jag hängde på fester med syster alla förundrades över att jga var så ung. inte alls läng sen jag var på kaktus och sprang iväg med Stefan efter skumpans citat: "det e lungt att ligga med någon som är 7 år äldre"  och systers hysteriska letande^^
det va fan tider. första gången vi träffade galna björn men också då jag fick sova ensam i ett tält första gången på en festival. jävlar va kallt det var!
Nu planerar jag att åka till buller med min sötnöt. syster ska ju tågluffa:(

Helgen blir nog bra. jag känner för att supa, men hur ska jag kuna göra det när sötnöten är med?:O det löser sig säkert:)

/R
Ja, jag hatar världen.

överlycklig^^

Återigen har jag funnit minkärlek hos sötnöten!. finns inte mycket att skriva eftersom kärleksområdet inteär min grej. men han är helt enkelt bäst. väntapå migpå stationen i fredags och följde med mig hempå en trevligfamilje kväll. sen på lördagen drog vi till hallsberg med Emmi o Lisa L. det var trevligt och det räckte att bar aumgås domdär timmarna^^
jag vill ju ha tid för sötnöten oxå:)
sen åt vi hemma hos mig o drog sedan vidare hemtill sötnötens hus. där tillbringa vi kvällen med hans föräldrar o sedan efter vårat första bråk så lade vi oss o kolla på film. bråket va rätt ytligt och inte menat så seriöst men det gick överstyr. tur att vi löste det. jag kan ju nte bli sur på min sötnöt!
Jag somnade efter cirka 10 minuterpå filmen men vackade av att sötnötens kulle ta kort på mig när jag sov. åter igen virvlade känslorna och upplevelserna av sommarkvällen 04...Vart depp o lade mig o sov. vaknade tidigt, ungefär vid sju ändå så var vi inte inne i duschen förnst halv tolv:/
Första gången ajg duschar ihop med en pojke seriöst. känndes super konstigt men men.  även det överlevde jag.
Sen vart det ett hysteriskt samhälle på övervåningen av endast 4 invånare. underhållande till max, jag som älskar kaos.
Minaföräldrar meddelade att dom var inne i stan o kunde hämta upp mig på vägen hem så för mig lät som en bra idé. trots att jag fick åka  från sötnöten tidigare än planerat. men amt fick vi i oss iaf.
Supergott men dock vart jag så mätt så jag kände att jga höllpå att spy, jagär inte van att äta så mycket och inte är man otrevlig o inte äter upp.
Men ännu en gång överlevde jag:D
Tänk att sötnöten utsätter mig för flera prövningar flera gånger om dagen:P dumma dumma han! toihi
Nu e man hemma i skogarna och lagt upp nya bilderpå bilddagboken för att förtränga att plugga. :/
Ostbågarna oxå snart slut somligger framför mig^^ men snart är det dags för ännu en måltid. o sendan blir det att  åka massa tåg!
då kanske  man kan plugga lite, ajg har ju förfan prov imorgon! suck!!! *ångest*
Ge mig kraft att klara det!
Imorgon blir det hardcore kväll och sednapå tidags metalkväll:P dagarna rullar på:)
men ändå föraktar jag folket mer nu...
Hata idioti ... men snart får jag träffa syster o söta Annika:)
Jag fyller snart 17:D

/R

bättre o bättre

Nu sitte rman här ensam och det känns konsitgt, jag har haft en sötnöt springade omkring mig dom senaste dygnen. dygn som varit helt makalösa. tror jag är kär igen. Han är nästan FÖR bra. :)
tråkigt nog tror jag inte på distansförhållanden men det kan nu funka dne här gången om båda är villiga att ta det så länge. man får ta en vecka i taget o se va som händer:)

Incidenten i tisdags har nästan försvunnit ur mig nu. visst finns alltid minnen kvar men som tur var kom sötnöten och rädda mig från min egen självdestruktiva plan.

dessutom så had evi sån tur att tågtraffiken var inställd igår så jag fick umgås en extra dag emd sötnöten:D vi spelade in filmer som jag nu har på datan som jag kan påminna mig om när jag depp. massa kul va det iaf. skönt att han är så avslappnad och kan snacka om allt med alla:')
Börjar få ångest över att träffa hans vänner, jag vet att jag kommer förakta dom. men jag vill de tändå inte eftersom det är hans vänner:/

men sånt löser sig väl:)

igentligen har jag plugg till imorgon o till restan av dagarna men ajg orkar verkligen inte. och tv:n visar bara äcklig sportgala o någe annat idiotiskt elevskola där prinsen gått. jag vill bara spy!

jag har fått tillbaka mitt hat så nu är jag den samma gammla ronja som svävar på moln men döljer det lika hårt som allting annat som har med kännslor att göra. eller ja, visst jag kan säga att jag tycker om någon men mer än så sägs inte om de tinte är något undantag förstås;)

Allting börjar kännas bättre nu.

sweet


/R

Äcklig

dagen igår var tille nbörjan super bra och men uratade till någon fruktansvärt.
Jag gick i skolan. skattade efter som jag lever på mitt lyckorus som Oskar givit mig.
Efter skolan så hängde jag med en klasskamrat hem och vi bestämde att vi skulle laga mat tillsammas. men efter som när vi kom hem så drack vi kaffe o tog en macka var vi inte särskilt hungriga. så vi bestämde oss för att baka en kladdkaka som vart i perfekt tillstånd, trots ett springande mellan MSN o bakning. 
och så passade jag på att prata med Oskar i telefon. Jag ber om ursäkt att jga var så osocial hos klasskamraten men oskar får mig att må bra. 
efter vi ätit mat med klasskamratens far och hennes vännina. så hög vi in på kladdkaka och jag bestämde mmig för att dra vidare på äventyr. så klockan nio var jag på stora torget som vi hade bestämt. Han var dock någr aminuter försenad men det gjorde inget alls för jag fick ytterligare några minuter samtals tid med Oskar.
Vi gick hem till honom. jag gick på hysesyn med tanke på att det var så länge sen ajg var hos honom och han har total renoverat. det tog inte långtid innan jag kollade in sovrummet och vart förälskad i hanns magnifika rum. sängen var en dubbelsäng som han har satt upp stolpar med röda samhets gardiner i. det var som en riktig kunga säng med massa kuddar och täcken i. med en stor lampa över sängen som han började elda steartin ljus i. 
resten avr mörkt i rummet och ahn började med ha kuddkrig med mig, därmed trycka ner mig under kuddar utan jag får luft för att se det som en lek. eftersom jag får sån panik av sådant höll jag på att slå mig fri men det gjorde det ännu roligare. 
tillslut när jag var helt utmattad släppte han mig pch så gick vi ut till köket för att ta ett glas saft att svalas oss med. 
Jag tog tid på mig att dricka saften för så länge jag höll i saften kunde han inte göra någe. Jag satte mig en stund vi Helgon i hopp på att fly en stund. även fast det inte varit så obehagligt än. 
efter en stunds skrikande till honom utan svar begav jag mig in i sovrummet med mitt glas saft, tur va väl det. för där stog han bakom dörren i hopp om att sätta på mig handbojor som nu inte gick för han vill ju inte att jag ska spilla i hans säng. så jag satt där med ett glas i handen o han satte sig bredvid. 
tillslut tog saften slut o jag flydde ut till köket för att ställa bort det då han kommer o tar mig i handleden o leder in mig i sovrummet. där han sätter fast min högra hand i hans byxor lagom bra för att jag skulle kunna runka av honom. och hade han lite tur kanske jag skulle snudda lite lätt vid honom. den andra handen var fri ett tag då jag försökete slinga mig ner på golvet o försöka komma bort från honom men värken från min handled som satt fast med hjälp av handbojerna i hans byxor var frutansvärd. han fick lyfta upp mig gång på gång och då jag blev för jobbig så satte han även fast min andra hand i ett par handbojor. tillsammans med sin höger hand. så nu låg jag på honom fast ajg fösökete lägga mig bredvid honom så gott det gick. medans mina händer va fast. han låg och höll om mitt ben med sin lediga hand och smekte mig på innan låret. och när han kom åt så tog han mig på bröstet fasthan gjorde det som att det inte alls var hans avsikt utan att han bara råkade. 
där låg jag, fast. o jag bad honom släppa mig. 
tillsut tröttna han även på att liga i den vinkeln och försökte då med utmaningen att ta bort min hand från hans byxor o istället sätta ihop den emd min andra han och bara ah ett par handbojor i leken o han var helt fri. och han lyckades efter en timmes motstån kanske då jag även fått sterin över hela min rygg för han satte sig på mig o slog i huvet i laman med det levande ljuset och allt kom på mig. o jag skrek till mera. och det gjorde honom bara kåtare. 
tillslut så slingrade jag ner mig på golvet då han var utmattad och jag fick upp låsen till handbojorna. och sprang ut till lägenheten.
Jag förstår inte riktigt varför jag inte gav mig iväg. det var nog för att han hade lovat mig skjuts hem. så ajg stanna kvar. jag satte mig vid datorn. han kom efter och stog bakom mig en tid sen han flytta mig från hans stol och satte mig i hans knä. det va då han fann sitt skosnöre liggande vid datan som ahn använde att strypa mig med. jag fick pank och flydde från lägenheten då jag kom loss. 

Jag sprang hela vägen till bussen som jag visste skulle gå när som helst. jag ville bara hem. ville bara bort. Inget hade ju hänt. Jag är ju bara känslig. inte ens en puss lyckades han ta.
På bussen ringde jag oskar som ett rop på hjälp o jag behövde bara drömma mig till honom.
väl hemma var min hyresvärd vaken o det kändes underbart för då kunde oskar återigen tillbringa ett samtal med mig. han ringde på hemtelefonen och vi pratade frma till halv tre inatt. 
Han fick mig på bättre humör. men ändå så känns det som att jag är förbannat äcklig! 
en stor svart klump i magen ligger o knager och jag har ingen lust till någon. tycker att allt är äckligt. mina handleder är prydda med blåmärken som jag försöker dölja. 
Inget hände men ändå så känns det. jag e så jävla jobbig!
Andra gången detta händer mig. jag orkar inte. 
Jag e ledsen oskar att jga inte kunde berätta igår. och vet inte om jag kan berätta men skriva är helt anurlunda...Förlåt

/R       

Början till Allvaret

Yeah här sitter man i skolan o försöker tiden att gå med hjälp av msn men va fan, ingen e ju inne! Börja leva på MSN ffs!! 
jag har hört att jag flexibel. det  elite av ett ord i vardagen och framtiden. 

Lovet har gått gram med stormsteg och riktig fått mig att tumla runt. 
en kärlek som kommit och fått mig leva igen:)
Och HAN vill ha mig nu... tog en vecka att förstå det, DISSEN! men iaf:P
 tihi


jag kom hem till mUppsala igår från Lund. 
En helt fantastisk vecka där jag o syster klara av våra ekonomiska problem med knapp marginal. 
kolla in http://ronjj.bilddagboken.se för mera bilder.
längtar verkligen efter att få träffa systra mi igen. den 2 februari blir det nog av. + hennes klon Twinky.
och även efter det kommer jag ha saker att se ifram emot. London resan! måste börja spara massa pengar som jag inte har^^
Redan nu har jag helgen att se framemot, då min sötnöt kommer :D

jag har gått tillbaka till lyckoruset som jag hade i höstas:/ eller så är det bara så jag alltid känner mig, glad och upprymd!

Jag måste ta mig ur mitt sockerberoende som står på högkant efter jul/nyårs akteviteter. 
och har man tur kanske man kan gå ner lite i vikt på köpet. har typ gått upp 17 kilo efter lovet! 

åhhh snart är det lov igen. men varför är du inte hemma då? jag vill ju träffa dig!



uppdaterat::
helt sämst dag. den dag vi igentligen inte skulle behöva gå i skolan... drog till skolsyster där amn blev trakaserad för att man va tjock:( som om man inte vet hur man ser ut. som om man inte ser sig själv varje dag i spegeln!
sen blev det svenska då vi vart tvingade att sitta i ring för att berätta om lovets aktiviteter som var för mig helt värdelöst. jag bryr mej inte om va fan dom andra gjorde! dom jag vill veta frågade jag. går vi på lågstadiet? dessutom, tänk på dom mobbade som inte gjort någe, ska dom då få sitta o ljuga? jag hatar dom som ljuger!...
sen blev det att äta lunch. potatistsalkad och kok korv. med bröd, men UTAN sallads bord:( svällten!
sen blev det att låna en roman på bibblan, jag låna fyra. läsa är lärorikt!. sen blev det radiotv till lemma. diskutera såpor och sedan fick jag inte ens redigera våran film utan S. gjorde det utan att ens vara med i filmen! sur vart jag...sen åka hem o spela tv-spel. o äta mat... JA! jag är en jävla surmule! 
/Squeeky!   


Back to Good.

allt har löst sig nästan. jag mår iaf bra.åhhh..känns som dne här veckan har varit som ett himmelrike utan krav. fått leva mitt liv bredvid en som jag verkligen tycker om. och nu är det inte långt kvar till skolan börjar och jag får träffa S. :D o sen går veckan fort o fredagen kommer kännas nära och till slut kommer "min" sötnöt :D

allt börja ordna sig bättre nu, och jajg är inte lika disträ som jag en gång var.

Jag saknar att vara snygg eler åtminstånde utstickande på mitt sätt. nu e ja bara en i mängden. visst så föraktar jag dom som sminkar över sig själva för dom e så fula och dom som säger att dom är konstiga o int evill va som alla andra äckel. men va fan... palla..

ge mig sommar o värme.

[www.ronjj.bilddagboken.se]
/R

Diss...

diss diss diss... sällan jag förstör. =(
/R

Fuck nyår!

vaknade på nyårafton ett flertal gånger av att syter kom in o tjata på mig att hänga på ner till lund. efter ett tag så sa jag. spontant åkte vi klockan elva och va nere vid tre. tågresan va lång men med det bästa sällskapet och den lugna katten så gick det bra ändå. vi såg på film och mös.
väl "hemma" i lund så mötte vi Twinky som hjälpte oss hålla ordning på alla väskor medans vi rusade in på konsum innan dom stängde och han näst intill inte få med oss glassen för dom stängde igen alla frysar!
väl hemma så lagade vi mat och det var mycket gott. inte riktigt som supén hemma men ändå en näst intill vegansk rätt.
sen prang twinky hem o jag syster böt om o drog sedan dit efter en timme där vi började våran förfest. där hppade jag på en dansmatta. helt beroende blev man. as kul. men jag sög:/ sen kom haplo in ramlande och åt mat. sen kom även fluff och J. men dom kom endast in i hallen förnst vi drog vidare (utan glass:( ) till nästa förfest som låg precis bredvid syster lägenhet. där stanna vi högst femton minuter för att sedan dra vidare till bussen som skulle ta oss till malmö. som endast gick en gång i timmen. jävla kollektivtrafik! väl på bussen hade vi rätt kul åt några jävla bombade blondiner som var såååååååå vuxna! sen när vi kom fram så drog vi till festen som twinky fixat- mr J som total ignorera syster va rätt söt ändå. trots han r en kopia!.

sen va vi där till kvart  tolv då vi drog ut till möllevångstorget, nej mamma vi blev inte ner skjutna eller knivhuggna! vi stog omringade av raketer! mellenium i askersund, slå dig i väggen;) där va vi oh hade den mysigaste stunden. kan man fira bättre nyår än med sin mest älskade i hela världen, syster!

efter det så betala twinky in mig på krogen. huklöst dyrt. 150 jävla spänn! men det första vi gjorde när vi kom in var att haplo tog med mig till dansgolvet och vi dansade, jag dasar fan aldrig!  shit. aja. kul av det. där hängde vi ett tag o hade rätt röj. efter ett tag så vart haplo rätt off o vi rätt trötta så vi tog en taxi hem och jag satt nästintill krulls ansikte men fick kämpa hårt för att inte komma för nära så han kunde ta en kyss. en kamp jga hade fört hela kvällen. och jag lyckades. vill ju endast kyssa en viss sötnöt! första gången på fyllan jag säger nej till hångel. en bra start på året!
väl hemma i lund vid kvart över tre så la jag mej och sov.

utvilad vaknade jag imorse och satte direkt igång med min uppsats jag ska skriva "dataspelsberoende relaterat till wow" det funka rätt bra. jag skrev o skrev medans syster sov av sig sin baksmälla. och har endast analysen kvar till imorgon. får se om jag pallar. jag vill ju igentligen bara prata med dig på msn... men efter som du e rätt off hela tiden med allt slitande får jag klara mig ändå. 

dagen vart rätt slapp efter uppsats skrivandet. vi drog till twinky o hämta systers mobil, sen hamna vi här och lagade mat. mycket god potatis o lök soppa! det e fan bästa maten^^ sen vart det en film. kom inte ihåg ett piss av den så den va skit kul "titta han snackar" och sedan blev det super mario 3 resten av kvällen som jag personligen suger på men jag er ändå. så sjöng vi såklart på slemmas söta skiva som syster bara "råkade" ha här fast den är min...:S

så jävla trött på nyår, vi betala fan 766 spänn för att komma hit igår och idag skulle det typ va gratis. måste man hetsa så jävla hårt. det är EN dag. jävla system som duger ut  oss! fuck fuck.

Puss /R