back in the town!

då är man tillbaka till mUppsala efter ett sportlov som började fantastiskt och slutade fantastisk. tiden imellan är mer en period man fick uthörda. Jag lekte lite med idiotförklarade P. och så hade jag "mys" dag med mor. 

det blev inget av att träffa lis. men det kommer väl fler chanser annars är det väl skit samma? Jag orkar inte ta tag i saker och ting. jag orkar inte vara dne som planerar. NÅGON kan väl komma till mig för engångs skull?
men det e klart, jag är ju en som bara tar o tar och aldrig ger. som Sötnöt sa =(

helgen var jag hemma hos sötnöt och det va rätt tufft. jag försöker vara så perfekt så att folket ska acceptera mig men jag blir ju helt utmattad :/ 
Klart jag gillar familjen men ändå så ör jag så spänd så det känns lite tufft.

Nu är jag sjuk igen, efter att ha blivit av med skiten. Sitter i skolan och har Feber... känns hårt. alla klasskamrater som brukar vara här är borta och jag är ensam. hur ska jag uthörda dagen? jag åt iaf ihop med tjejgänget^^

snacka betyg med min svenska lärare, det funka iaf. trödde jag typ låg på G men ajg har höjt mig till VG, och tur va väl det. inte kan jag vara en loser=( 
Jag vet att betyg inte betyder ett skit. men va fan..:/

helgen vet jag inte hur jag ska göra med helgen. Skitungen fyller år och han har inte bjudit mig. iofs fyller han 10 och det 'är inte hans uppgift, men föräldrarna kanske:S 
Men sötnöten har ju inte heller bjudit mig... :/ känner mig ovälkommen trots han sagt att jag är välkommen^^ skit samma:/

/R

GNÄLL!

hmm.. hade nästan glömt hur allt är...
Jag saknar min Sötnöt massa mycket.  och det blir  ju inte bättre av att jga inte gör ett skitpå dagarna. Jag klättrar fan snart upp på väggarna och sliter ner tapeten!
mitt liv är innehålls löst och inte nog med det min mor förstör mina ända planer! Att åka till Lisa ikväll och sova där o bara vara under morgondagen då hon är ledig. men icke. mamma ringer o byter tandläkar tid från den 26 mars till, ja IMORGON tio i tio!!  kan inte ens ta tio bussen in för att då kommer jga försent.  kul att ta en buss o vänta inne i Hallsberg en timme på tandläkaren. Jag hade nog med ångest förra gången. Nog med ångest när jag satt fast i hallsberg idag i väntanpå bussen hem.

Jag önskar jag kunde ta tag i mitt pluggande men till och med det är jag för depp för.
det skrämmande är oxå att jag är för depp att jag inte vill prata med oskar. den ända jag igentligen vill umgås med. suck!

Varför måste jag vara så jävla gnällig!!!
det är fan det ända jag är! FAN!

Låt mig inse att jag inte har kvar mina vänner eller någe hemma i östansjö. men jag har ju förfan inget meränskolan i mUppsala heller. är det någe att hurra för? jag hatar skolan. !

Ge mig ett liv jag VILL leva!

nu e jag där igen, gnäll...



Vet inte om ajg vågar åka till micke i helgen heller. är det värt  det?
borde jag be om lov kanske?

Jag vet inte hur jag ska bete mig för attfolk ska kunna falla för mig! Jag e bara falsk!

FAN!! + att det e fettisdagen idag och semlor e vidriga!!
ge  mig CH3CH2OH för att lindra!

/R

the dream^^

shit har återigen drömt drömmen som ofta åter kommer ill miog om nätterna. undra om den vill säga någe? 
den börjar med att det är bror jag och Slemma som börjar vår vandrig mot ett ställe som är okänt. men vi tar alltid samma väg. genom skog och åkrar. man känner igen vissa stigar och buskar uppe vid matsonskulle. 
när vi väl kommit dit så börjar känslan komma at tvi blir jagade. så vi får öka vår fart. bror har ju cykel medans jag och slemma får springa. vi blir jagade av en bil ibörjan men när dom stannar och luktar efter våran lukt så är dom massor, liknar ocher... till slut kommer vi fram till markushus som inte är markus hus utan en villa som är förtrollad. vi kommer in i rum som man måste klara av på olika sätt för at tkomma vidare. och ocherna är precis hack i häl så vi får inte misslyckas. vi får använda våra tje hjärnor och fysika krafter tsm. 

ofta börjar vi ett kemi rum där vi måste ösa en uppgift med en man som sitter o väntar på oss. ja är skojig och social medans emma är hysterisk och bror går och kollar in alla prylar. 
vi klarar det så klart och går vidare in i ett rum genom en garderob. då kommer vi till en trollkar som vi ska luska ut sanningen med.. osv. varje rum går ut på att komma på en lösning och gå genom en svart gaderob för att kunna komma ut ur huset och fortsätta på väg till markus hus. hela tiden hör vi hur ocherna plundrar  rum för rum bakom oss...

/R

uttråkad.

det e fan helt cepe. jag är uttråkad till hela min vardag. inget intresserar mig. folk går runt mig och tjatar om "inget"
dagen har gått fort efter att jag mest varit tyst och låg för att jag inte står ut med idioti. tur att jga har emmi där som försöker få mig på bättre tanker. trots det är farligt för det blir mer skitsnack...eller så blir det mycket snack om sex som jag inte vill prata om:P

Helgen bara svepte förbi mig. tyvärr!
den börja med att jag fick skjus till stationen av sussies mamma så jag slapp stressa. tusen tack!
sen vart det en två timmars lång resa med buss och tåg innan jag kom fram till Örebro. och där stod mitt älsko och väntade på mig. Vi åkte hem och lämnade väskan. va hemma någon timme kanske. åkte sedan tillbaka till stan för att äta mat på en resturange som Oskar hade bokat bord till. en dyr måltid! som ingav ångest för pojken min under hela helgen. Vi delade på tapas:D som för mig var gudomligt!
Sedan fick vi stressa iväg till bion. vi kom in när reklamen hade börjat. första gången i hela mitt liv!
Men filmen va riktigt bra. många poänger som av kul och mycket som var pinsamt.
synd bara att oska rinte uppskatta den lika mycket. :/
sen åkte vi hem och hade massa mys:)

jag vaknade tidigt på lördagen och tog ut min frihet som flickvän och väckte oskar. sedan hoppade jag in i duschen och under den tiden hade det lilla barnet till bror gjort i ordning frukost. så man kom tillbaka till frukost på sängen. rikig lyx!
sedan blev det att utmana barnet på tv-spel. klart ägde jag honom men han lärde sig fort och ägde snart oskar. sånt är ju pinsamt. tur att jag äger dem alla!
sedan så softa vi lite och började till sllut med maten som barnet hade beställt innan han hade sprungit iväg, pannkakor. det gick fint trots att det tog tid och oskars sämsta sinne för att hitta i köket!
modern kom hem och vi försvann ner för oss själva. åt. somnade en stund och sedan stressade iväg för att åka till stan. våra planer var att hänga på rockgymnasiet på "Örebro underground" där vi skulle träffa oskar vänner. var dock nervös^^ men som tur va vad dom som ajg tänk mig. eller ja inte riktigt. hade nog förestält mig något värre men ändå^^ men som tur var så fanns min älskade Emmi där som rädda mig från folkets idioti:P
vi drig hem rätt tidogt. palla vänta massa timmar för att höra klart en spelning som inte ens va bra? då ka man hga mysigare hemma.
väl hemma så kolla vi in lite på tv och sedan begav vi oss till sovrummet...

återigen så vaknade jag tidigare än oskar och väckte honom. fick dock ingen frukost på sängen utan vi fick släpa oss upp och laga till någe själv. dagen flöt på rätt lugnt. vi va ute på promenad med modern i huset och sedan fikade vi fadern o modern o mormodern^^ och så tilllagade vi en kladdkaka och spelade heroes. det ultimata dataspelet! <3 bjöd över den dära magnus och bjöd på "kladd"kakan. sedan vart det dags för att dra iväg mot bussen till stan. och sedan väl i stan hoppade jag på tåget från min sötnöt och till mUppsala. mitt "hem".

kolsvart hemma i mUppsala. så gick jag av tidigare av ren protest för förra gången då jag gick vilse. den här gången gick jag lite fel men inte så farligt. därimot så besegrade jag ett berg av snö som int evar nödvändigt och jag va helt slut när jag kom hem. men hem kom jag iaf. då åt jag kvällsmat typ elva^^ återgick till att se O.C. där jag slutade i torsdagsnatt^^

det va helgen det.
rätt ointressant men mysigt iaf.

jag vill bara lägga mig under täcket och aldrig komma fram. särskilt vill jag försvinna nu på onsdag. nu har tillochmed mitt hopp försvunnit att min sötnöt ska komma. vsst han dissar inte skolan för mig men ahns kulle väl kunna göra ett undantag? men inte nu när han har prov:/

ge mig sommar! ge mig en leksak!

/R

Det känns...

... verkligen som man gått tillbaka till när man gick på Transten. Bråk mellan invandrare och svenskar om skit saker. som nu då, två cigg paket. 
Jag orkar int elägga min energi på samtalsämnet och då blir folk förvånande, rent av chockerade. 

om bara några få timmar så är jag imin pojks famn:) *längtar* jag har börjat blivit en jävla tönt för att kärleken tagit sig in i mitt liv! suck. jag är en idiot.

Har iaf haft en lång och krävande diskution med Carl under lunchen. då vi diskuterat hans idioti och främlingsfientlighet, vem som är svensk och inte. 
Jag orkar inte heller försvara mig när det gäller sånna frågor. dom ger mig inte ett skit efter som jag redan tycker att han är en idiot. men jag fick min hämd till slut när jag tog snö coh stoppade innanför hans tröja^^
Jag är lite små ond... tihi...

ikväll blir det middag och sedan bio. sen hem och mysa. soft...
imorgon blir det att vara barnvakt som för mig inte är något problem men jag lät nog oerhört negativ när ja fick höra om den planen^^
senare på kvällen så blir det Örebro underground^^spännande. troligen MASSA "alternativa" som är sååååå himla unika!. palla? men jag gör det för dig oskar..
Söndag blir de nog att bara ta det lugnt. jag ska ju faktist åka hem sen. :/ jag vill inte..

Jag vill inte vara ensam på den vidrigaste dagen på året, 14/2...


/R

skola igen..

Jag tänker inte skriva ett nytt Ångestladdat inlägg som ajg gjorde i  måndags men som *poff* försvann^^

sååå.. tillbaka till skolan efter en riktig lång helg. varit massa mys med Oskar och min syster yster och Twinky. så kom lisa en snabbis på måndag kväll. 

har sett en riktigt ögonsten idag, tänkt jag skulle vara social men ändra mig. 
Inte värt det. 

fan man har ju inget att skriva om man inte ska klaga över att hela världen är emot en!

Ge mig sommar!
det e fan någe man ska strii om!!