Helg i Söderhamn

Hej nu har helgen gått förbi rätt så fort ändå. trodde den skulle vara segare. Mycket trevlig men oxå seg på sina ställen. fredagen var jag mest hemma hos Oskar o hängde innan vi åkte mot söerhamn två timmar senare än tänkt! men när vi kom fram fick vi tacos som var super. sen blev det att snacka me folk o sen sova. jag fick en egen säng i gäststugan o de var mycket generöst! tackar o bockar. Lördagen börjar med att katta springer runt o väcker alla o får en enastående frukost med allt somd et inneträffar. sen blev det att göra sig ordning för att åka ner på stan o bowla. mitt lag kom tvåa och jag var i lag med kleggan och joann. Klegan var nog vårat ess:P sen blev det att äta lunch på sibylla. tråk tycker jga o äckligt va det oxå! sen blev det att åka hem till stugan där vi satte igång med sällskap spelet Panik som var hur kul som helst fast jag va typ sämst. men men det får man bjuda på!
Sen blev det att göra sig i ordning till kvällen tyvärr hade jag inte tänt att det va så fint så jag hade inte med mig någon skjorta eller någe:/  det var lite surt. kände mig lurad. aja. sen blev det tipspromenad med värsta konstiga frågor som" vem är surast ikväll" o så va alternativen "Ronja, något namn och något annat namn" o jag valde såklart inte mig själv men tydligen var jag typ mest vald:S sen kom vi fram till lokalen vi skulle vara i då satte vi igång at äta super god mat och folk höll tal på löpande band. det finaste var sussies bror som höll tal som var tillägnat till mig, sussie och oskar som kom o hälsa på honom på sjukhuset för två veckor sen o hur mycket han uppskatta det. =) jag blev fanimig tårögd. Sen blev det tipspromenaden aktiviteter. alltså fick jag tävla om att äta upp en citron snabbast o inte göra en grimars. jag vann inte o tji fick ni som trodde att jag var surast! haha den roligaste grenen var nog när tre killar skulle visa sin fenimina sida o ta på sig strumpbyxor snabbast utan hål. haha riktigt festligt!  sen blev det lite mingel o paket öppning. sen blev det efterrätt och sen blev det dans. dansen skippade jag o såg mest på det blev lite segt men va fan.. sen gick jag, alex och malin hem utan någons om visste vart stugan låg. vi gick lite vilse o sen skulle vi gå över myren som vart så blöt så vi fick vända o gå tillbaka den jätte långa vägen. sen hittade vi rätt o däckade i sängarna.
Idag när vi vaknade så åt vi frukost (lika bra som dagen före) sen blev det bara slappa hela dagen o äta hamburgare och fika på eftermiddagen o sen sätta sig i bilen hem på väg mot uppsala. nu är jag väl hemma o en tuff vecka har jag framför mig med min jäkla historia uppsats! aja hejsvejs.

PS, jag försöker bättra mig o skriva blogg ofta nu =)  

Back

Okej. vart ska man börja?. ska väl föröska blogga lite nu så ajg slipper tjata sönder alla hur jävla dåligt jag mår hela tiden. det kanske kommer hjälpa?
Jag är nu singel coh det suger. saknar Oskar hela tiden o det  ebajs jobbigt. jag fattar bara inte varför han inte kan blit illsammans med mig igen. vi har ju älskat varandra iaf och man kanske måste nöja sig med minnen och gå vidare fast det känns helt jävla cp, för man vill inte gå o lägga sig i söngen. man vill inte gå upp på morgonen. man hatar uppsala just nu och vill bara vara hemma i östansjö där jag har min mamma o pappa. Jag bor i en garderob/klädkammare hos min klasskamrat emelie och det fungerar inte alls. jag trodde det skulle bli bra men jag orkar verkligen inte. hon är super sur mest hela tiden fast humöret går i vågor så ibland kan hon vara glad men inte under någon längre tid. Jag behöver hitta en annan bostad men vet inte vart. så ajg försöker sätta upp små mål. v 39 är det lovdagar 2 st. o sen 44 är det höst lov. sen blir det kuba v 50 eller 51:S sen blir det APU från 6-14 men påsklov v 15 o sen e det snart över. jävla skit år!  aja det e för många helger o dagar man måste uthärda. dags för mig att packa ihop mina grejjer för idag ska jag åka till söderhamn o fira sussie. får se hur det går^^