Nöjd

Är jävligt nöjd över att ha fixat klart alla papper till min utredning till mitt försäkringsbolag. Känns tungt att behöva gå igenom allt igen bara för att dom inte orkar göra de. men får förhoppningsvis ut lite ersättning för mödan=) vi får se.. i slutet av året är jag kanske miljonär på grund av min cp sjukdom.. eller inte:P

på onsdga och torsdag blir de sjukhuset för mig. känns tungt.. men bara att bita ihop och tänka att de snart är över vilket de inte kommer att vara men iaf. pallar inte att tänka på det här hela tiden. att de är en livslångsjukdom... jag har inte accepterat den än. för nu ska jag bil hurtig kosta vad det kostar gör. mina fötter ömmar och gör skit ont men jag tänker gå ut och gå iaf. jag vill! Jag kan!

Det är så mycket på gång så jag blir hel snurrig.. men får bara låta mig flyta med.. nu tänker jag lyssna på Marry poppins, hon är för övirgt jävligt hipp:D

over and out

Du är min vän i livet

nu känns allt bättre. jag har börjat mitt nya liv med bättre kost och motion. får se hur länge jag orkar=) Kaffet är min drog. igår ansökte jag om utbildningar till våren, känns bra=) ska snart iväg till skolan och ha datasalsövningar.. woohoo eller inte.

Over and out

tzatzikin står i kylen

Det är lördag och jag är depp.. behöver ha någon att prata med. eller mest bara finnas där. har haft ett bråk med B fast han inte ens vet om de. jag är väl överkänslig men kan inte ändra på mig, vill heller inte ändra på mig. skulle alla gör som jag ville från början så skulle allt ara bra. jag har shoppat idag, massor. för typ 2000 spänn vilket jag inte har råd med egentligen. dessutom måste jag åka och lämna tillbaka ett par byxor därför de är en ful tråd som kommit fram på framsidan, inte okej för 900-krs byxor!
jag är tjock men inte lycklig. vad kan man göra för att må bra igen.. allt är sämst och jag känner mig ensam. . .


over and out

Söndagsångest...

jag är fin. har gjort mig fin hela dagen.. det kanske blir fel när ingen annan försöker.. eller?
jag är trött som ett as och har inte ork att plugga. har inte ork att vara trevlig. har inte ork att vara tillsammans med någon. orkar inte vara som en mamma och ständigt kontrollera att allt går rätt till. har inte ork till att börja en ny metod kurs.. det om något är boooring. vill inte heller skriva en c-uppsats utan vill bara hoppa av vilket inte är något allternativ då jag lika gärna kan hoppa upp och ner och skrika att jag är fail!!!

nej det är bara att acceptera att jag aldrig kommer bli frisk och att jag kommer att ha jävligt ont jämt. jag vann iaf ett !hål i väggen" igår. vilket var chockerande med tanke på att jag för de första inte kan röra på mig. och för de andra är en tjockis så jag inte kommer in genom något hål.. tur att de inte är på riktigt iaf=)

over and out