pluggeliplugg

asså det är helt sjukt att jag ska ha tenta på sociologi på måndag. jag kan inget och känner mig verkligen inte som att jag kan klara av en tenta på detta. det är as intressant och kul såklart men fett mycket. dessutom har gruppen blivit mera på alla sätt. man vet mera om alla. man vet sin roll. man vet vad folk tycker. man kan skämta och även bråka. allt har blivit större. dessutom ahr man blivit trött på vissa nu eftersom alla börjar visa sina riktiga jag nu.
vi har iaf försökt splita våra grupper lite mera. har lunchat med linnea som är fräckast i världen ett par dagar nu. hur kul som helst. dock väldigt kulturell och gillar fransk filmoch jag bara beundrar och håller med. kanske inte så bra i slut ändan? det är iaf hon som styr upp öl efter tentan på mångad och det är väl iaf det bästa intiativet:D ett väldigt målrationellt betende måste jag säga.
jag har pluggat mer eller indre hela dagen, mest mindre för tänk vad mycket man får att göra så fort man ska ta tag i sig själv och plugga. jag har t.ex slängt massa sopor. tagit ett bad/dusch i någon timme (för man måste ju få bli ren!). har plockat iordning i hela lägenheten förutom all disk som bara står och väntar på att jag ska fixa det men NEJ! imorgonf år vi en diskmaskin av mina "svärföräldrar" så hejdå till diska förhand:D:D:D
jag ska även på bandy ikväll och se på ishockey inatt för mitt äslko är ett jävla sport freak så jag gör det för hans skull=)
docks å fick han sitta uppe hela natten i onsdags själv för jag vägrade. och så har jag iofs vägrat se på sport en enda kväll här så han är rätt sur.
idag är han iaf i skolan och nu sitte rhan säkert och musar på en mega str semla. tur att jag inte gilalr semlor så jag inte blir avis. iofs ska vi nog gå och dricka vin och äta semlor imorgon hos hans föräldrar. och på onsdag ska jag hem till mina föräldrar:D ska iofs åka på kryssning på torsdagen till fredagen och sen på lördag så ska jag på konsert i örebro så det blir inte mycket att hänga med mor o far o bror men dom överlever nog. nu har jag ju faktikst flyttat på riktigt. fast det verkar som att jag dock måste flytta hem över sommaren eftersom jag fått jobb där och inte här=/
och då är frågan vad jag ska söka att läsa i höst. skulle vilja läsa en kur i sociologi med inriktning på etik och kön o så.. men det finns bara 15 p kurs på det. dvs en halv termin och då måste jag välja någe annat i 15 p och ajg vet inte vad i andra perioden=/ eller om jag ska mig till trollhättans högskola för att lsuppa pendla och läsa sociologi i 1,5 år till. men då kanske jag läser det jag redan läst detta halvår.bläää..orkar inte tänka.

jag har iaf mer pengar än någonsin så i onsdags bjöd jag mitt älsko på resturang vi åt massa god kina mat och efterrätt och allt:D och igår köpte jag ett par nya jeans. har iofs redan köpt massa nya saker till vårat hem. tex en fräck-barn-svart-döskalle-matta till köket. mycket gosig att stå på:D

aja nu borde jag göra någe annat. fast jag kommer inte göra något nyttigt alls.. är det förtidigt att dricka vin kl 16? nej! det är ju fredag:D:D

over and out

Måndag 8/2

nu sitter jag o segar framför datorn medans finaste tar upp mit wii och tränar sönder sig för att sen FÖRSÖKA vinna över mig;D
jag borde plugga. blä! har min första salstenta om två veckor och jag har panik, haha vi får väl se:P
snart är det kryssning också.
jag älskar sambolivet när man faktiskt kan göra saker på kvällarna utan att allt känns meningslöst och man måste hänga upp ALLT på helgerna.
dessutom är det ju inte helt fel att bo ihop med någon som är bäst:D
men lite vänner vore inte helt fel här nere..i lördags var vi iofs hos jenny och björn och klaga sönder oss på melodifestivalen och skratta sönder oss på hot fuzz. trevligt sällskap! me like..

blä imorgon har jga freläsning kl 08.15 och efter det ska det pluggas i gruppen hela dagen inför seminariet på fredag. och så på onsdag ska vi säkert ut o göra gruppövning då vi bryter mot normer så folk blir arga på oss... hmm.. hoppas det blir kul=)

over and out