Näst sissta dagen på jobbet..

ÄNTLIGEN är snart jobbet slut. och tur är väl det för nu har en som haft semester + varit sjuk några veckors sjukdom. hon har på sig en vit polo och ett linne under UTAN BH. det ända jga kna tänka på att man ser hennes bröstvårtor som sticker ut. jag sitter o glor hela tiden oavbrutet. det är inte meningen men jag kan inte hjälpa det. tänk om hon skulle jobbat samtidigt som mig så skulle jag inte kunnat få någe jobb gjort. *pust* som tur är at thon iaf sitter snätt bakom mig.
får väl inte spring på toa för mycket idag för då måste jag passera henne..
har cirka 600 licar kvar att bryta. alltså innebär det att man får göra 40 st i timmen... eller någe:S
men om jag "fick" så skulle jajg hinna att göra morgondagens jobb idag oxå.
aja, mer pengar till mig.

igår var vi på Harry potter, mr stroppig. men jag tyckte ändå att den var helt OK. fast det var ju inte dirkt en handling. utan det kändes som om dom bara gjort den för att det ska komma uppföljare. men så har det inte kännts förut:/ men vi satt iaf i hångelsofforna:D:D

nu står alla i en cirkel runt om tuttkvinnan. och hon bara beklagar sig för hon är inte helt frisk än^^ suck. hatar jäkla tramsande. 

snart buller, många saker som jag vill se som jag inte sett förut. mne först så är det bäcksjöfestivalen på lördag. några gamla klasskamrater ska spela och jag hoppas inte att mitt ex ska dit. jag vill inte stöta på honom, fast han itne pratar emd mig så är det ändå rätt känsligt. 
han har sitt liv som han alltid har haft och jag har mitt liv med en annan människa, min honey. 

tänk att jag o honey har varit tsm mer än ett halvår. tiden har gått så jävla fort. jag e snart för gammal för att drika så mycket så jag spyr. för gammal för att vara barnslig. 
men jag vill vara barnslig ibland, då det passar mig. tur att honey har en lillebror så man kan leka lite^^ typ se lite barn filmer o sånt..  det räcker för att jag ska få en nostalgi känsla.

jag vill flytta härifrån. jag gillar inte Örebro. jag har fått för mycket av det. ajg vill flytta till ett ställe där jag inte känner någon. som ligger söder ut. 
Halmstad skulle jag vilja, kanske men då känner jag ju en som bor nära:/ 
aja. jag ska iaf bo i uppsala 2 år till:( 

21 aug ska jag tillbaka, jag vill inte. har ju inte fått sommarlov än ju!! 
ge mig ett liv! 

love honey<3

HAAAJ 

jobbet suger

tillbaka igen efter första festivalen den här året. men den 7 för hela mitt liv. arvika var helt OK. konstigt att ha med sin pojk men det gick bra ändå=) lite små bråk men knappast som om de tinte blir bråk hemma oxå.
svenska akademien var nog bäst tror jag. jag gillar dom grymt mycke fast odm itne splea min favorit låt =(

jag vet hur jag är längre. sommaren bara flyger förbi när jag sitter inlåst på jobbet, jag vill mycket mer. suck...