ledsen

känslan av att vara ledsen och vara obehövd är jobbig. jag är full och björn har förstört kvällen för han är fullare. egentligen har allt ått snett. jag hade stora förhoppningar på kvällen, det ska man icke ha. kände inge folk. trodde att carro skulle hänga med  mig, icke. trode att björn skulle bli lite kärleksfull.icke dessutom tappar han bort min väska och våra prylar. vilken är irriterande.. så en helt olyckad kväll.. hemma 11.30//

Har du valt en väg att gå?

hela världen sjunger... tralla. det börjar bli fint coh ljust i mitt liv. dock brukar små problem komma och förstoras då de inte finns andra större problem att fundera kring. jag är jävligt förvirrad och de är störigt. precis som när man låstas att man hör fast man inte gör bara för att man vill.. pricis som intalar sig olika saker för att man vill att det ska vara precis sååå.

här står livet i farstun... kanske ska man se på gamla foton och få lite nostalgi. eller så är de bättre att glömma och bara se framåt. kanske är de bäst att bara vara här och nu. vilket är rätt väg? vilket är lättast? jag vill välja rätt.

kanske har jag börjat tappat bort mig själv. jag tror jag förstår folk som säger att vänner gör en hel för här har jag inte det som jag hade och jag är inte heller samma person som förut. eller har jag bara förändrats för det är så man gör med tiden. dock är jag fortfarande som en 8 åring när jag resonerar och inte får som jag tänkt. vilket är jävlligt störigt men vad ska man göra?

jag hoppas L kommer hit och hälsar på, de behöver jag. för att få tag i en liten bit av mig själv som jag tydligen tappar bort. eller förträngt vilket är skrämmande men kan likväl vara sant.

C säger att jag måste sluta och börja nöja mig. att jag kämpar och försör för att få mer, alltid mer. de är sant. och jag förstår men jag villl ha mer samtidigt som jag vill strypa mig långsamt och intala mig att jag har de bra.

Jag saknar så många. Förr var alla så fina fast jag vet att jag ljuger. jag har bara minnen kvar som var fina. skymningen i ekoparken, glädjen i den förbjudna delen i parkeringshuset utanför Allé. Festerna i Harven. Klottret på hallsbergs gator och lugnet runt de röda bordet med kaffe och gnäll som lyckopiller. tvättstugan i v-torp eller de lilla uthuset i viiby. allt finns kvar emn så långt bort. långt bort är bra. säkert de bästa eftersom inget finns egentligen kvar. kanske borde man åka till stockholm för att få lite ro?. eller är de för riskabelt. eller bara onädigt. kanske är de minnen som jag vill ha och inte skapa nya ögonblick...

Over and out..

Återvända

Har nu haft ledigt och varit hemma hos föräldrarna. de är fint. de visar att man betyder något. vilket man behöver. så nu är de bara tågresan hem kvar. hade varit fint och träffa älsko men han ska iväg och jobba så jag blir ensam. jag gillar itne att vara ensam=/. tiden här har varit fin. jag har shoppat massor, ätit god mat, träffat emmi och bara haft de skönt och mysigt=) imorgon ska jag ta prover och jobba. jag jobbar hela helgen. de är sista rycket nu sen slutar jag. klirr klirr i kassan. så nästa vecka är jag ledig igen. och då är förmodligen älsko också hemma en hel del eftersom han jobbar förmiddag=) imorgon ska vi nog gå och undersöka biljardhallen vilket jag är sämst på. ska bli intressant.

over and out

solen skiner

Åter igen är det fantastiskt väder och jag ska iväg och jobba. känns som den här sommaren var längre än i fjol. märkligt. då var jagj ju mer ledig. min kropp hatar mig. jag har iaf börjat behandlat mig själv genom att proppa i mig medicin. vi får se om de hjälper. eller stjälper. hur som.. nu är de bara tre dagar kvar. sen ledigt. sen jobb i helgen. sen ledigt lääänge. sen är de sista helgen. då är de dags för skolan igen.. woho=/


over and out