Lördag 26 Maj

idag har jag väl inget jag igentligen vill förmeddla, allt jag förmedlade här förut kanjag nu prata med moin pojkvän om. eller det mesta iaf. man vill ju aldrig skrämma bort någon så då är det bättre att vara tyst.
tyst är iof inget jag är bra på^^

//R

ångest dröm igen...

jag har svårt att räcka till. mina drömmar försökersäga det men jag är för blind för att se^^

denna gång börjarallt med att jag, hon som oskar köpte skorna med och oskar sitterpå en bänk och väntarpå att någe ska börja på scenen framför oss. innan själva showen börjar så har dom ett intro där henric och hon som är från boden sitter på en skateboard och åker fram och tillbaka. så fårt den ena har åkt ner till halva banan och ska vända åker den andra ner så möts dom i miitten.
och så börjar showen som går ut på samma sak som dom andra skateboard åkarna gör bara det att det är andra personen som ska åka. den här gången är det Karin och fortfarande hon från boden. jag ärpå bästa humöret och hejar på.men så börjar vi små prata jag coh oskar. vi kommer inpå att han o karin varit tillsmamans. men han förnekar det och börjar svamla om att han har varit tillsammans med den andra som åker. för inte skulle ahn kunna vara tillsammans med karin han är tillsammans med domsomär lite små knubbiga.då säger jag att det inte stämmer. då går hon fårn boden ut och byter emd någon annan som åker skateboard och hon som satt mellan mig och oskar börjar lägga sig i. att vi inte ska prata om varandra ex. det är inte nödvändigt och börjar hyscha åt oss. sen är showen slut och vi aploderar och ler. så kommer karin ut till oss coh hon ställer sig och tittar på mig. och säger, ja jag är irriterad på dig. och jag svarar med en fråga och undrar om hon o oskar har varit tillsammans och hon svarar ja. ockar skäms och i samma stund kommer en poölis in  och ska prata med karin. han frågar om allting verkligen stämmer med henne ochoskar. om oskar verkligenär bra för henne. och karin börjar skrika att jag inte ska få veta någe. att ingen ska säga någe vad som har hänt mellan henne och oskar. att oskar inte har gjort någe... och så vaknar jag. oskar ligger bredvid och sover som en stock^^

suck'z0r

åhhh... massa klagande idag då!
jag tänker mest klaga på min favorit somajjg igentligen inte vill klaga på men just nu är han dummast i världen. han ville inte träffa mig idag_P trots jag var i skogarna så åkte han hem o pluggade istället för att leka med mig ett par timmar tills ajg åkte hem. han kunde åkt tåg med mig alldeles gratis, men icke!
Desutom så när ahn skulle dra igång sitt pluggande så hade han glömt massa material i skolan så det gick int eheller. helt värdelöst!

Idag har jag även fått måla mass apå vårat garage, nästintill klart nu:) bara bättrningen kvar I think:)
och så träffade jag en lite vän jag döpte till Karl Marx till hans minne idag =) jag målade llite rött på den så vart den extra fin:D

åhh jag som hade tänkt att skriva en svensk dagbok och sedan översätta den till engelska sprack! det fanns inte någe ställe är det funkar, utan bara översätta massa andra språk tillexempel spanska o japanska.

resten av helgen har varit bra=)

åter till gnällandet, jag blev dissad av vuxen o. som bara skulle hem o "sova" så ajg kunde inte fälja med o dricka kaffe. nu e fan han den som ska fråga om han vill ha mitt sällskap någe mer!

hela min plan har spruckit angånde torsdag då jag ska till paradis o. jag ska dit men har dock nationella prov på fredag morgon så ajg lär gå upp typ 5! o så går jag på första lektionen sen kommer my love. bajs! 


Desutom har my loves familj ätit upp mitt marknadsgodis =(
/R