snart...

snart blir det en vändning. snart blir jag lycklig igen. när allt detta är över. vill att det ska vara över nu. jag blir ledsen och får konstiga sår över min kropp. jag är nog konstig, särkskilt på hösten och vintern, vil bara vara. ensam i dvala, allt vore så mycket bättre.
skolan är för svår, är detta fel för mig? eller är jag bara dum. jag har nog bara för lite kläder på mg. vilket leder till att mina fötter fryser. snart blir dom varma för jag ska snart börja packa mera. men först behöver jag lådor. de kommer snart, samtidigt som björn. samtifigt som kraven. sen kommer mera dududun.. när det här är klart kommer jag le men det är svårt nu.
gnäll! det är det bästa. fy fan. ge mig sommar o sol nej istället måste jag tvätta fönster i snö.

1 advent

och jag känner mig ensam. B är sur och arg, skriker mest på mig=( kaffet smakar inte gott och snart kommer dom för att ta våran diskmaskin. livet är inte alltid fint.

klockan är sent...

klockan är mycket och jag börjar bli trött.. lyssnar på pink, konstigt. jag gillar inte ens henne:S
snart måste jag ta tag i packningen på riktigt. det syns knappt att vi börjat.
på söndag hämtar mamma o pappa zelda, kommer bli konstigt. skönt med frihet men tråkigt att inte ha något att gosa med:P
funderar på fiskar, kanske är det bara jobbigt...

aja Godnatt

usch!

Jag hatar hösten, snart kommer vintern och det blir bara värre..
jag saknar. särskilt min fina farmor. saknar det mesta.

Tentavecka

Nu sitter jag och dricker saft och ser på toystory. men det är mest reklam. är grymt sugen på vin men jag får väl hålla mig till på tisdag då det förhoppningsvis tentafest. min tenta är tråkig, eller så är jag nog bara lat.
Pratade iaf med hyrsvärden idag, de ha inte hört något från våran nya lägenhet. känns inte så bra men men. nu har jag påminnt dom iaf.
björn är i sin egen värld.
snart är det vinmässa och därmed hundvakt i vecka. sen är det flytt och sen jul. det kommer att gå fort.

nu ska jag äta lite mjukpepparkaka, over and out