the dream^^

shit har återigen drömt drömmen som ofta åter kommer ill miog om nätterna. undra om den vill säga någe? 
den börjar med att det är bror jag och Slemma som börjar vår vandrig mot ett ställe som är okänt. men vi tar alltid samma väg. genom skog och åkrar. man känner igen vissa stigar och buskar uppe vid matsonskulle. 
när vi väl kommit dit så börjar känslan komma at tvi blir jagade. så vi får öka vår fart. bror har ju cykel medans jag och slemma får springa. vi blir jagade av en bil ibörjan men när dom stannar och luktar efter våran lukt så är dom massor, liknar ocher... till slut kommer vi fram till markushus som inte är markus hus utan en villa som är förtrollad. vi kommer in i rum som man måste klara av på olika sätt för at tkomma vidare. och ocherna är precis hack i häl så vi får inte misslyckas. vi får använda våra tje hjärnor och fysika krafter tsm. 

ofta börjar vi ett kemi rum där vi måste ösa en uppgift med en man som sitter o väntar på oss. ja är skojig och social medans emma är hysterisk och bror går och kollar in alla prylar. 
vi klarar det så klart och går vidare in i ett rum genom en garderob. då kommer vi till en trollkar som vi ska luska ut sanningen med.. osv. varje rum går ut på att komma på en lösning och gå genom en svart gaderob för att kunna komma ut ur huset och fortsätta på väg till markus hus. hela tiden hör vi hur ocherna plundrar  rum för rum bakom oss...

/R

Kommentarer
Postat av: syster

hmm fan va intressant. målande beskrivning.

2007-02-15 @ 09:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback